Egy szelfivideót akart a buliban a lány, megdöbbentő dolgot filmezett le!

betöltés...

Megmentette a saját életét.

Barátnőivel bulizott csak egy fesztiválon, örökre bevonul a kriminalisztika történelmébe Jaeda.

Rekkenő hőség, jó zene, szexi fiúk és csinos lányok – van, ahol már most tombol a fesztiválszezon, egy fiatal lány szelfivideója pedig épp a legjobbkor érkezik most. Idehaza ugyanis csak néhány hét múlva kezdődnek a zenés rendezvények, talán nem lenne késő a lány videóját már most levetíteni minden egyes fesztiválozónak. Nem csak nőknek, férfiaknak is – bár a gyengébbik nem képviselői a veszélyeztettebbek.

Jaeda most a tudta nélkül készített egy olyan rövid szelfivideót, ami akár az életét is megmentheti.

Jaeda Sky egy csinos barátnőjével táncikált egy fesztiválon, közben önfeledten szürcsölték az italjaikat, naylták a nyalókát.

A fiatal lány meg is szerette volna örökíteni, milyen jó hangulatban buliznak, így a telefonjával egy rövid szelfivideót kezdett forgatni. A felvétel nem lett hosszabb tizenöt másodpercnél, mégis példaértékű lett. Korábban talán még nem is készült ilyen, amelyből egyértelműen kiderül, hogy dolgoznak az ilyen rendezvényeken a lányokat kifosztó, kirabló és ne adj Isten őket akaratuk ellenére szexre kényszerítő ragadozók.

Egyetlen mozdulat és már a lány italjában landolt egy bogyó. A fiatalember rutinos mozdulatokkal dobta bele a csinos lány poharába. A többit már le sem kell írni, nagyjából sejthetjük, milyen következményei lehetnek mindennek.

Jaeda most azért is osztotta meg a felvételt, hogy ismét felhívja a figyelmet az ilyen és ehhez hasonló bűncselekményekre! 

Lányok, fiúk! Figyeljétek az italjaitokat!

betöltés...