4 férfi csillagjegy, akire bármilyen körülmények között számíthatsz!

Felkészültél az esti programra, új ruhát vettél, fodrászhoz is elmentél, szépen kisminkelted magad, és indulás előtt 10 perccel kapsz egy üzenetet: “Sajnálom, de ma mégis le kell mondanom a randit”.

Senki sem szereti, ha felborítják a programját, de ha mindez egy romantikus vacsora előtt történik, akkor méltán teszed fel a kérdést: vajon mennyire megbízható ez a pasi. Az asztrológusok szerint, az, hogy hogyan viselkedik egy férfi a partnerkapcsolatában, az attól is függ, hogy milyen csillagjegyben született.

Az alábbi 4 csillagjegyű férfi nagyon megbízható, rá minden körülmények között számíthatsz.

1. Rák

A legmegbízhatóbb csillagjegynek is nevezik. Rá mindig számíthatsz, mindig jelen lesz az életedben, soha nem fogsz csalódni benne. Nagyon empatikus személy, háromszor meggondolja, hogy tényleg élet-halál fontos dolga van-e, ami miatt le kell mondja a találkozót. Még, ha hirtelen megbetegszik, akkor is mindent megtesz, hogy el tudjon menni. Ha egy Rák csillagjegyű személlyel mész randizni, vedd fel a legszebb ruhád, és soha ne késs el a megbeszélt időpontról.

2. Szűz

A Szűz csillagjegyű személyek mindig a tökéletességre törekednek, terveik és cselekedeteik tökéletesen összhangban vannak. A legfontosabb szlogen az életében: minden szabályt kivétel nélkül be kell tartani! A Szűz férfi az, akire mindig támaszkodhatsz, minden apró részletre pontosan odafigyel, egy randit is nagyon aprólékosan megtervez, és tíz perccel korábban érkezik a megbeszélt időpontnál.

3. Mérleg

A kapcsolat elején kissé megbízhatatlannak tűnhet a Mérleg férfi, szeret játszani, flörtölni, eltűnni, aztán újra megjelenni. Viszont, ha komolyra fordulnak a dolgok, akkor te leszel a legfontosabb ember az életében, és mindent hajlandó lesz megtenni érted. Nagyon hűséges és megbízható! Ha valami nagyon fontos számodra, akkor minden segítséget megad, hogy elérd a célod.

4. Halak

Hihetetlenül nagy lelke van, ha valaki meg is bántotta, hajlandó egy második esélyt adni neki. Mindig nagyon vigyáz arra, hogy nehogy valakit megbántson. A Halak csillagjegyű férfi nagyon előrelátó, mindig pár lépéssel előre tervez, és ha valamit megígért, azt mindig betartja. Akkor is számíthatsz rá, ha magányos vagy, és nincs kivel meginnod egy kávét, ő mindig ott lesz melletted, barátként is.

betöltés...