Kitálaltak a palota alkalmazottai: “Meghan hercegné maga az ördög”

Nem nyugszanak a kedélyek a királyi családban.

Leesik az álarc

Korábban már írtunk arról, hogy Meghan állítólag teljesen szétszedi a királyi családot. Őt okolják azért, amiért Harry és Vilmos nincsenek jóban, és a pletykák szerint Katalin hercegnével sem jönnek ki túl jól. Olyannyira nem, hogy az esküvője előtt jól meg is ríkatta Vilmos feleségét. Most azonban a palota alkalmazottai vallottak arról, milyen Meghannal az élet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duchess of Sussex yesterday attended a meeting with The Association of Commonwealth Universities (ACU) at King’s College London. Her Royal Highness joined university leaders, academics and international scholarship students as they discussed the role of higher education in addressing issues such as human trafficking, modern slavery, gender equality, peace and reconciliation, and climate change. In a speech during the Royal Visit to Fiji in October, The Duchess announced two ACU Gender Grants for the University of the South Pacific and Fiji National University, to fund new learning initiatives aimed at empowering female university staff and promoting gender equality.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Ki nem állhatják

A palota alkalmazottai szerint Meghan folyamatosan játsza a hollywoodi dívát, goromba, és mindenkit csak sérteget. Ráadásul most, hogy várandós, még elviselhetetlenebbnek tartják, hat alkalmazott már fel is mondott miatta. A hercegné Erzsébet királynő szabályainak is folyamatosan nekimegy, és állandóan teszteli, meddig feszegetheti a határokat, amiben Harry herceg is partner. A legnagyobb botrány pedig akkor robbant ki, amikor Meghan kijelentette, hogy a Clooney házaspár lesznek a csemete keresztszülei, ez pedig ellenkezik a brit királyi család hagyományaival. De nem csak emiatt haragszik rá mindenki.

Dagad a botrány

Az alkalmazottak szerint míg Katalin és Vilmos fegyelmezettek, alázatosak és udvariasak még velük is, addig Meghan szívtelen és számító. Mióta a királyi család tagja lett, szinte mindenki lesi a kívánságait, külön jógatermet kért és a család kiadásai is alaposan megnőttek.

Meghan bár kedvesnek tűnik, az alkalmazottak szerint ez csak egy álarc

Személyzetéből már 6-an mondtak fel miatta

Szerintük a hercegné szívtelen és számító

Aki folyton felrúgja a szabályokat, ezzel is megbántva másokat

Úgy gondolják, Diana hercegnő és Károly herceg válása óta nem volt ekkora botrány a királyi családban

betöltés...