Totális átalakulás: 10 kilót fogyott Koholák Alexa! – Fotók

Mit tesz a szerelem.

Október végén kért segítséget a rajongóitól, Alexa ugyanis nem titkolta, elégedetlen az alakjával. Most megmutatta az újat!

Koholák Alexandra sokak céltáblája lett, amióta egy tőle 26 éves férfival kötötte össze az életét: Balázzsal ráadásul fél év ismeretség után össze is házasodtak. A spirituális tanító mellett aztán rendre hangoztatja, számára nem csak a kor, más külsőségek sem fontosak már, ennek ellenére a saját alakjával régóta nem volt elégedett. Így segítséget is kért október végén:

Aztán a Mokka vendégeként azt is elmondta, fiatal modellként szörnyű dolgokra volt képes az alakjáért. “Hánytattam magam kétnaponta, annyira utáltam magam… Mindig azt éreztem, hogy meg kell felelnem mindenkinek, és ez bennem olyan szintű görcsöket hozott, hogy mindig azt gondoltam magamról, hogy kövér vagyok” – magyarázta.

Imái meghallgattattak, Alexa fogyás előtt-után képet posztolt!

Alexa bámulatos átalakuláson ment keresztül az utóbbi néhány hétben – írja a tv2.hu. Elárulta, hogy hogy érezte magát korábban, és azt is, hogy 10 kilótól szabadult meg. ˝Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam… Boldog vagyok plusz 10 kilóval és boldog vagyok így is˝ – írta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a nyilvánosság előtt zajlik. Ezt én vállalom, bírom a kritikát, megfogadom,ha az építő jellegű de elengedem azt ami csak üres fecsegés. A férjemmel való kapcsolatomat szinte mindenki kommentálta valahogy ( nagyrészt pozitívan ), az hogy Évivel együtt élünk az óriási port kavart. Sok negatív dolgot kaptam a külsőm miatt is. Nincs műköröm, nincs póthaj, nincs műszempilla csak egészen egyszerűen a tiszta Lelkemet látjátok a külsőmben is. Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom (nah jó csak 27 napom). Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval is és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő visszahízok, mert nem szeretném màr bebizonyítani senkinek, hogy mennyire “JÓCSAJ” is vagyok. Szeretem az életemet és SZERETEM A FÉRJEMET ÉS ÉVIT, a KÖZPONTUNKAT. ENNYI SZÁMÍT. Köszönöm a támogatást @blade_sport @farkas.balazs.arpad @farkas_eva_andrea_st_agatha . #boldogság #boldogvagyok #semmiretus

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

“Örökkön örökké és még tovább!” – írta legutolsó közös képéhez, amelyen férjével látható. Alexa nem tagadta, voltak pillanatok, amikor őt is nagyon megviselték, hogy sokan bántják szerelme miatt. De eddig mindig felülkerekedett rajtuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ ÉS MÉG TOVÁBB!☺️ Szerintem a témát ki is merítettük!🙏🏼#szeretem #férjhezmentem

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

betöltés...