Tolvai Reni szépen kikerekedett, amit büszkén meg is osztott az Instagramján

Újabb kihívás terjed a közösségi oldalakon, ahol 10 évvel ezelőtti fotókat kell megosztani a Facebookon vagy az Instagramon. A legjobb azonban, hogy nemcsak átlagos, hétköznapi emberek tesznek fel magukról ilyen képet, hanem sztárok is, úgymint Horváth Tamás vagy épp Tolvai Reni, akik mindketten egy tehetségkutatóban mutatták meg mire is képesek a hangjukkal. Tamás a Csillag születik-ben, míg Reni a Megasztárban mutathatta meg hétről-hétre tudását.

Az utóbbi sztár két képet szerkesztett össze egy olyat, ami 10 éve vagyis 2009-ben készült róla és egy ideit azaz 2019-eset. Azonban itt nincs vége a történetnek, ugyanis az egyik kommentelő, igazán érdekes dolgot írt a képhez, mondhatni széttrolkodta Reni képét.

Az köztudott, hogy Reni rengeteget változott az évek alatt, 2009-hez képest jó pár kiló felszaladt rá, ami nagyon zavarta őt, így komoly elhatározásra jutott a változást illetően.

Egyik követője azonban tényleg érdekes felfedezést tett, mikor meglátta a képeket.

Elképzelhető, hogy az előtte-utána képekkel semmilyen üzenete nem volt a célközönség felé, bár ezt csak maga az énekesnő tudná megmondani, hogy milyen célzattal tette ki ezt a két képet.

De a lényeg valójában az, hogy a kommentelő mindenki figyelmét felhívta megjegyzésével arra, hogy Reni idomai nem épp ugyanolyanok, mint 10 évvel ezelőtt. Ezzel vajon azt akarja mondani, hogy lehetséges Tolvai női idomai mégsem olyan természetesek?

Akárhogy is legyen mi elhoztuk a képet, hogy ti is meg tudjátok nézni, hogyan is nézett ki 10 évvel ezelőtt és most Tolvai Reni.

Szerintetek is műtéten esett át?

betöltés...