Ha “0”-os vércsoporttal rendelkezel figyelj erre oda: akár az életedet is megmentheti

Néhány dolog, melyekre figyelj, ha „0” vércsoporttal rendelkezel!

A “0” vércsoportba tartozó személyek vérében lévő vörösvérsejtek (eritrociták) nem tartalmaznak olyan elemeket, amelyek zavarhatják a többi vércsoportot, ezért akik ezzel a vércsoporttal rendelkeznek bárkinek adhatnak vért, ők viszont csak a velük azonos vércsoporttal rendelkezőktől fogadhatnak el.

Ez a fajta vércsoport speciális és eltér a többiektől. Azok, akik ezzel rendelkeznek, hajlamosabbak a fertőzésekre, de ugyanakkor különleges tulajdonságokkal birtokosai. Vezető egyéniségeknek születnek, és általában sikeresek minden téren. Azonban hajlamosak olyan egészségügyi problémákra, mint a fekély, a jódhiány, a vízvisszatartás, az elhízás és a pajzsmirigy különböző problémái.

Érdekes, hogy Japánban a “0” vércsoporttal rendelkezőket bizonyos személyiség típusokhoz kötik, ezért munkavállaláskor mindenkit megkérdeznek, hogy milyen vércsoporttal rendelkezik. Úgy tartják, hogy ezekből az emberekből odaadó és minta alkalmazottak vállnak, mivel őseik nagy vadászok voltak, akik nagyobb kockázat értékelési képességgel rendelkeztek. Azt is kimutatták, hogy a „0” vércsoporttal rendelkezők okosabbak többi társaiknál.

Hiperaktivitás és bizonytalanság

A szorongás az első számú ellensége azoknak, akik ezzel a vércsoporttal rendelkeznek, ugyanakkor hiperaktívak és figyelmetlenek. Ezen túlmenően a testmozgás hiánya és a kiegyensúlyozatlan étkezés a pajzsmirigy rossz működését eredményezi, mely elhízást okozhat számukra.

Pontosan ezért, ajánlott kerülni az alkohol és a kávé fogyasztását, mert ezek növelik az adrenalin szintet. Javasolt, a heti 3-4 alkalommal történő sportolás, mivel általában az alacsony stressz hormon szint, túlzott adrenalin termelést okoz, és ez elősegít a szorongásra való hajlamot.

betöltés...