Ez a svájci teszt felfedi 8 titkos tulajdonságodat

A svájci pszichológus, Max Lüscher, 1947-ben egy olyan tesztet dolgozott ki, mely a kedvenc és a kevésbé szeretett színekre alapozva, képes meghatározni egy adott személy pszichológia profilját.

Ehhez nem kell mást tennünk, mint megfigyelni az alábbi színes korongokat, és lejegyezni mindenikről, hogy számunkra tetsző, vagy sem az adott szín. Azt is jegyezd le, ha semleges érzéseket ad az adott szín.

Szürke

· tetszik: Ez a szín a kompromisszumok színe. Szereted, ha nem kell felvállalnod egy adott ügyet, és megtalálod a megértést a körülötted lévők részéről.

· semleges: Egy csendes megfigyelő vagy, akit nem hoz akármi lázba.

· nem tetszik: Szeretsz csoportban dolgozni, és a közös célokért nagy energiával és lelkesedéssel dolgozol.

Fekete

· tetszik: Ez a szín a „NEM” színe. Szeretnél hinni a saját képességeidben, és gyakran szembefordulsz a sorssal.

· semleges: Készen állsz, bármikor egy adott célt teljesítésére.

· nem tetszik: Két lábbal állsz a földön és képes vagy uralni saját sorsodat. Viszont néha habozol, ha olyan munka adódik, ami számodra stresszel jár.

Barna

· tetszik: Több, mint bizonyos, hogy nagy fokú nyugtalanság és bizonytalanság jellemez téged, de nagyon szeretnéd, ha környezeted vonzónak találna.

· semleges: Finoman érzékeled a diszkriminációt, aggódsz az egészségedért, de irigylésre méltó fizikai formában vagy. Szereted egy biztonságos és kifinomult légkörben élni a mindennapjaidat.

· nem tetszik: Túlzottan el vagy foglalva a saját testeddel, és érzékenyen érint, ha a körülötted lévők a gyenge pontjaidra tapintanak.

Zöld

· tetszik: Szereted a kényelmet, azt, hogy a te kezedben legyen az irányítás, és élvezni az élet apró örömeit. Magasztos célokat állítasz magad elé, szereted lenyűgözni a környezetedet, ugyanakkor nagyon félsz a kudarcoktól.

· semleges: Csalódást érzel, ha nem kaphatsz meg mindent, amit szeretnél, ugyanakkor egy barátságosabb és együtt érzőbb környezetre vágysz. Barátságos vagy, de az erotikus „éned” úgy érzi, hogy több figyelmet érdemel.

· nem tetszik: Büszkeséged csorbát szenvedett, és egyetlen vágyad, hogy a hozzád illő magas színvonalú emberekkel kerülj kapcsolatba. Elégedetlen vagy az eddigiekkel, de lehet, hogy csak azért, mert túl kritikus, szarkasztikus és makacs vagy.

Sárga

· tetszik: Boldog vagy és pozitív, szeretsz dolgozni és az általa elért babérokat learatni.

· semleges: Nagyon nyugodtan közelítesz az élethez, és meg vagy győződve arról, hogy ha nem csurran, akkor csöppen. Optimista vagy és általában olyan keményen dolgozol, amennyire csak tudsz.

· nem tetszik: Nehézségben volt részed és most kissé csalódott vagy. Mivel az álmaid összetörtek ezért kissé visszahúzódó és védekező állásba helyezkedtél.

Piros

· tetszik: A szenvedély és az energia határoz meg téged. Impulzív, szexi és ambiciózus vagy, és szereted az életet teljes beleéléssel élni.

· semleges: Tele vagy reménnyel, és magas szintű elvárásaid vannak az élettől, azonban mégis nagyobb lelkesedésre vágysz.

· nem tetszik: Az élet iránti vágyad csökkent, mert egy ideje úgy érzed, hogy abba kellene hagynod a játékokat és a szórakozást.

Kék

· tetszik: Nyugodt vagy és hűséges, de ugyanakkor érzékeny és könnyen bántható. Tetszik a minőségi élet, és szeretsz nyugalomban lenni. Nagyon ideges vagy, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy várod. Szükséged van egy stabil kapcsolatra. Ha boldog vagy, hajlamos vagy a hízásra.

· semleges: Tudod, hogy az élet egy bizonyos ponton véget ér, ezért, gyakran flegmatikus vagy és kompromisszumokra hajlandó, még akkor is, ha egyértelmű választ vársz a feltett kérdésekre.

· nem tetszik: Boldogtalan vagy és vágysz a szabadság után, hogy végre megszabadulhass a láncaidtól.

Lila

· tetszik: Az impulzivitás és az elfogadás, valamint az uralkodás és az engedelmesség között őrlődsz. Vonzanak téged a misztikus, és varázslatos kapcsolatok. Az érzelmi éretlenség nálad abban nyilvánul meg, hogy hajlamos vagy nyitott szemmel álmodni. Kerülnöd kell az aggasztó tényezőket, mert így is nagyon izgatott vagy és nincs külső segítséged.

· semleges: Szeretsz együtt működni, és bekapcsolódni, mindaddig, amíg ez nem igényel sokat részedről. Annyira szeretsz a fantázia világában élni, hogy így elég nehéz lesz éretté válnod.

· nem tetszik: Érett vagy ezért sikeresen szembeszállsz a durva valósággal. Mindent meg akarsz tapasztalni, amit az élet kínál, anélkül, hogy éreznéd a pszichés kimerültséget.

betöltés...