Elborzadsz, ha meglátod – Priscilla Presley arca lecsúszott a fejéről

Rémisztő, mit tett vele a plasztika.

Műtétek

Már évek óta látszik, Priscilla Presley plasztikai műtétek sorozatával szeretné megállítani az idő múlását. Elvis volt felesége ezért mindent bevet, az arcfelvarráson át a botoxig szinte mindent kipróbált már, csak hogy fiatalkori báját, szépségét és karakteres arcát változatlanul megőrizze az utókor számára. Nos, a legújabb fotókon sajnos úgy tűnik, ez nem sikerül. A színésznőről készült legfrissebb fotókon – amiken egy idegen férfival látták az utcán – sajnos nincs mit szépíteni – borzasztóan fest.

Priscila 1954-ben született New Yorkban. Ereiben norvég, skót-ír és angol vér csörgedezik.

Rettentően gyönyörű nő volt, férfiak milliói rajongtak érte.

1967-ben házasodott össze Elvissel, 9 hónap múlva megszületett kislányuk, Lisa Marie.

1992-ben a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé.

Sajnos ő nem osztotta a férfiak véleményét, viszonylag fiatalon kezdett a szépészeti beavatkozásokba. Ez az egyik utolsó kép róla, amin még nem műtötték szét az arcát

Eltelt pár év és ezen a 2012-es képen bőven látszik, szinte törzsvendég lett a plasztikai sebészeknél. A rengeteg botox, ráncfelvarrás és ajakfeltöltés elcsúfította az egykor szép nőt.

November 16-án Hollywoodban tartott beszédet, amikor Michael Bublé megkapta a csillagát a Hírességek Sétányán. Már itt is látszott, hogy valami nincs rendben az arcával.

betöltés...