Így néz ki Müller Péter ritkán látott felesége

Müller Péter 1956-ban ismerte meg feleségét, Ágnest, akivel azóta lángoló a szerelmük.

Magyarország egyik leghíresebb ezoterikus írója a Borsnak nyilatkozva elárulta, több mint 60 éve ugyanolyan szerelmes feleségébe, mint aznap, amikor találkoztak.

Müller Péternek és feleségének, Ágnesnek két gyereke született: lánya, Müller Julia színésznő és fia, Müller Péter Sziámi.

“Nem az a különös, hogy ilyen régóta együtt élünk, hanem az, hogy most is ugyanolyan szerelmes vagyok, mint abban a pillanatban, amikor először találkoztunk. Nem tudom, hogyan lehetséges ez. Szeretek utánakutatni a dolgoknak, de erre a titokra 81 éves koromra sem jöttem rá. Az, hogy a szerelem lángja nem válik parázzsá nagyon szokatlan élmény. Egyet biztos tudok: az emberben nem szabad, hogy a kamasz meghaljon. Én is úgy élek akár egy kamasz, a mai napig eljárok edzeni, és ha tükörbe nézek csak csodálkozom, ki az az öreg ember, aki visszanéz rám. Viszont ha a feleségemre nézek, aki idősebb mint én, nem egy öregasszonyt látok magam előtt, hanem azt, akit először megláttam és beleszerettem.” – nyilatkozta a Borsnak Müller Péter.

Müller Péter az Utazás a lelked körül adásában januárban elmondta, a nők az emberiség megmentőivé válhatnak.

betöltés...