Nyílt levelet adott ki Michael Schumacher családja

Ma van a legendás Forma–1-es pilóta 50. születésnapja, emiatt törték meg a hallgatást.

Michael Schumacher hozzátartozói nyílt levelet tettek közzé, melyből kiderül, hogy alapítványuk készíttetett egy nagyon különleges alkalmazást.

A “virtuális múzeumként” szolgáló applikáció segítségével a rajongók átélhetik a pilóta győzelmeit.

A közeledő kerek születésnap melletti másik, jóval szomorúbb apropó a legenda öt évvel ezelőtti, majdnem végzetes síbalesetének ötödik évfordulója, ami négy napja volt esedékes.

A közlemény szövege így szól:

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy holnap veletek együtt ünnepelhetjük Michael 50. születésnapját és tiszta szívünkből köszönetet mondunk azért, hogy ezt közösen megtehetjük. Mintegy ajándékul neki, nekünk és nektek, a Keep Fighting Alapítvány létrehozott egy virtuális múzeumot.

A hivatalos Michael Schumacher applikáció holnaptól lesz nyilvános, és ezzel közösen átélhetjük Michael sikereit. Ez az alkalmazás egy újabb mérföldkő az erőfeszítéseinkben, hogy a kedvében járjunk neki, és nektek, a rajongóinak a teljesítménye megünneplésével. Sok örömet kívánunk hozzá!

Michael büszke lehet mindarra, amit elért, és mi is azok vagyunk rá! Ezért is emlékezünk meg a sikereiről a magángyűjteménye kölni kiállításával, azzal, hogy az emlékeit nyilvánossá tesszük a közösségi médiában, vagy a jótékonysági tevékenységei folytatásával az alapítványban. Szeretnénk emlékezni győzelmeire és megünnepelni a rekordjait.

Biztosak lehettek benne, hogy jelenleg a lehető legjobb kezekben van, és mi minden emberileg lehetségeset megteszünk azért, hogy segítsük őt. Kérjük a megértéseteket, ha Michael kívánságának megfelelően, ahogy korábban is tettük, magánügyként kezeljük az oly érzékeny témának számító egészségügyi állapotát! Egyúttal szívből köszönjük a barátságotokat, és egészséges és boldog 2019-es évet kívánunk!”

betöltés...