Rajta röhög mindenki: Ezért volt hosszú haja az Alkonyat dögös Jacobjának

Erre sosem gondoltál volna…

Mindenki imádta

Emlékszel még az Alkonyat-széria dögös vérfarkasára, Jabora? A kockáshasú, indián szépfiút alakító Taylor Lautner éppen tíz évvel ezelőtt sétált végig a vörösszőnyegen, amikor bemutatták az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb tinirománcát, de akkori külseje azóta is kísérti. Nem sokkal ezelőtt egy fotót is megosztott, hogyan festett hosszú hajjal és azt is elárulta, ki inspirálta arra, hogy a füle mögé tegye dús loknijait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

10 years ago 😭❤ #Twilight10th #twilight #twilightsaga #jacobblack #taylorlautner

@ archivelautner által megosztott bejegyzés,

Problémás hajhossz

A színész a fotón azt mutatta be, milyen, amikor az embernek hosszú a haja, de képtelen betűrni a füle mögé, annyira dús. Kendall Jenner – a Kardashian-Jenner család közkedvelt üdvöskéje – egyébként ezt profin véghez vitte, nem úgy mint a filmbéli Jacob Black. Taylor Lautner ezzel a vicces fotóval idézte fel, milyen nehéz volt hosszú tincseivel boldogulni, valamit azt, hogy 10 évvel ezelőtt került a mozikba az első Alkonyat rész.

Végre nevet

A követők nagyon örültek, hogy Taylor Lautner jobb kedvében van, hiszen húga, a 26 éves Makena szívproblémái miatt már másodszorra esik át életmentő műtéten. A családot nagyon megviselte a fiatal nő betegsége, a színész az Instagram-követőit is buzdította, hogy szorítsanak testvére egészségéért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

2nd heart procedure is finally a MASSIVE success. Couldn’t possibly look up to this little/not so little girl any more. You are much braver than I @makenalautner.. Love you so.

Taylor Lautner (@taylorlautner) által megosztott bejegyzés,

betöltés...