10 vadidegen akik véletlenül találkoztak hasonmásukkal – a 6-os képen mintha ikreket látnánk

Minden egyes ember egyedi de azt is mondják, hogy mindenkinek legalább 7 hasonmása van valahol a világban. Van aki azt mondja, rosszat jelent, ha a hasonmásukkal találkoznak, de aki nem annyira babonás annak élete egyik legjobb találkozása lehet.

Az ember a szüleitől és családtagjaitól örökli génjeit, ennek ellenére vannak olyan emberek, akik megszólalásig hasonlítanak egymáshoz. A képeken szereplő emberek számára is furcsa ez, mintha valamit meg kellene magyarázniuk.

1.”Az én hasonmásom a repülőgépen ült mellettem. Aztán ugyanabba a szállodába jelentkeztünk be. Megittunk egy sört.”

2.”Megtaláltam a tökéletes hasonmásomat!”

3.”A barátom tegnap találkozott a hasonmásával.”

4.”Az unokatestvérem esküvőjén találkoztam a hasonmásommal. Ő az unokatestvérem férjének a testvére, ennyi az egész.”

5.Mikor a nyugdíjas pap, Neil Richardson Essexbe költözött, többen is odamentek hozzá és köszöntek neki, “Szia, John!”.Kiderült, hogy a hasonmása is a környéken lakik.

6.”Ő az én hasonmásom, akivel egy zenei fesztiválon futottam össze. A bal oldali kép az eredeti, a jobb oldali képen helyet cseréltek. De ugye ez nem is nagyon látszik….

7.”A barátnőm egy bulin találkozott a hasonmásával.”

8. Ugyanúgy, mint ők.

9.Ez a hasonmás nagyon ijesztő, még a bajuszuk is ugyanolyan.

10.”A Subic Bay-nél találkoztam a hasonmásommal. Az édesapám, a testvérem és az unokatestvérem is összekevert vele. A nagynéném megkérdezte őt, készíthet-e vele egy képet.”

Mennyi annak az esélye, hogy egy olyan emberrel találkozunk, aki szinte pontosan úgy néz ki, mint mi? Önnel történt már ilyen? Vagy esetleg egy ismerősével? Kérjük ossza meg velünk ezt a Facebook-on a megjegyzés rovatban!

betöltés...