Mit árulhatnak el az anyajegyek a személyiségedről? Íme az értelmezésük.

Ha az ókorban élnénk, anyajegyeink alapján kimerítő jellemzést kaphatnánk magunkról. Nem mindegy, hol a foltocska – állították az akkor élt tudósok. A modern medicina szerint az anyajegyek veleszületett bőrfejlődési rendellenességek vagy vírusos eredetű, jóindulatú daganatok.
Az ókori emberek úgy tartották, hogy a testen az anyajegyek nem véletlenszerűen jelentkeznek, hanem az égiek ajándékai. Az ókori „tudósok” sok mindent tudtak elmesélni az emberről az anyajegy helyzete, mérete, színe alapján: az egészségi állapotától kezdve a sorsáról, jövőjéről.

Az anyajegyeket az arcon a legkönnyebb észrevenni. Azt azonban valószínű még nem tudtad róluk, hogy sokat elárulnak a személyiségedről is. Persze az anyajegyek mindig csak különlegesebbé tesznek. Sőt…sokak szerint szexepil.

Anyajegyek a karon, kézen: a kar, a kéz belső oldala – sebezhető, érzékeny természet, ugyanakkor önimádó, nem tűri a kioktatást és a más véleményt. Szereti, ha babusgatják és dédelgetik. Anyajegy a kar, kéz külső oldalán: művészi hajlam. A testnek ezen a részén anyajegyet hordók gyakran színészek, zenészek, írók, tehetséges pedagógusok és jó sportolók.

Anyajegy a homlokon: Már gyerekként is lázadó és szabad szellemű volt! Akkor tudott igazán kreatív lenni, ha tennivalóiban szabad kezet kapott. Felnőttként is a legjobb formáját saját főnökeként hozza: jó hírünk, hogy erre megadatik a szerencsés lehetőség.

Anyajegy az orron:
Az orr közepén (orrnyergen): keményen dolgozó, sikeres személy, megbízható barát. Más értelmezésben:hóbortosság, vidámság, bujaság. Az orrtetőn: balszerencse, különösen a családfő számára. Az orr bal oldalán: köpönyegforgató, alkalmazkodó; jobb oldalán: kalandvágyó, utazást kedvelő. Orrhegyen: néha ugyan nyers, de hűséges társ.

Az állon: Nagyon fiatalon tehet szert vagyonra és hírnévre, de ahogy múlnak ez évek, egyre nehezebb lesz megőrizni mindazt, amit már elért. Tudatosan készülnie kell életének nehezebb időszakaira. Jó kilátásokkal indul neki az életnek, de mindvégig elővigyázatosnak kell lennie. Bonyolult helyzetekben válassza mindig a tradicionális megoldásokat; így hosszú és gyümölcsöző évek várnak rád.

A fülön: ésszerű kockázatvállalás, szerencse a pénzügyekben, szociális érzés. Fülhegyen: intelligencia, csavaros észjárás. Fülcimpán: jobboldalin: családszeretet; ugyanitt gyerekén: szófogadó, jó gyerek; baloldalin (nőén): jó házasság.

Ajkakon: Boldogság vagy szerencsétlenség? Mindkettő várhat e jegy tulajdonosára. Hírnév és tehetség jellemzi, de vajon képes lesz-e befolyását és kreativitását jó ügyeknek szentelni? Adottságai feljogosítják, hogy neve bekerüljön a történelembe: akár mint jóságos uralkodó, akár mint gyűlölt zsarnok.Az élet élvezetének képességéről tanúskodik e jegy: elismerést, tiszteletet és hírnevet is köszönhet neki.

Lábadon:

Combon (asszonyén): hűtlenség és nagy költekezés. Jobb combon: időnként beteges, gyenge, de képességei révén felépül; balon: melegszívű, kedves és szenvedélyes partner.

Térdeken: a jobb térden: kedves, barátságos, bizalomgerjesztő személy, boldog házasság; a balon: különcködő, néha közönyös, de jó üzleti érzékkel bíró ember.

Térdhajlatban: szexuális életben könnyed, nemtörődöm.

Lábszárakon: a jobb lábszáron: tevékenység, kitartás, jó házasság; a balon: időnkénti letargia, fáradékonyság, ételérzékenység.

Lábfejeken: lusta, mozgásszegény emberre jellemző, akinek az egészsége érdekében többet kellene a testét edzenie. Más értelmezésben: az erőnléti problémák csak a jobb lábfejen található anyajegy esetén jelentkeznek, a bal lábon lévő anyajegyek megfontolt, intelligens és nagylelkű emberekről árulkodnak.

Anyajegyek a kebleken: hűség, tiszta szerelemre való képesség. A mellükön anyajegyet viselő emberek közül sokan élnek boldogok a házasságban, ám ugyanilyen gyakran boldogtalanok is az életben, mivel csak egy embert szeretnek, és képtelenek másik partnert találni.

Nyakon: elől: váratlan szerencse, sok barát (esetleg jómód), oldalt: heves vérmérséklet, hátul (tarkón): egyszerűség, igénytelenség, a torok fölött: művészi hajlam; baloldalt: férfi esetén valamilyen baleset, nőnél vízbefulladás veszélye.

Karokon: udvarias, szorgalmas, boldog házasságban élő ember. Férfi karján, a könyök közelében:küzdelmes élet, korai özvegység; nő karján ugyanitt: foglalkozási, munkahelyi problémák.

A has, a bordák területén anyajegyet viselők gyakran hisztérikusak, keresik a veszekedést és verekedést kiváltó okokat, a közeli hozzátartozók és a környezetükben élő emberek nemigen szeretik őket, ami állandó összeütközéshez vezet. De elég a mi kis „méregzsákunknak” egyedül maradnia, és máris megjelennek a könnyek, az önsajnálat stb. Egyre nő a bizonyosságuk arról, hogy az egész világ ellenük van.

Mit gondoltok? Van benne valami? Írjátok meg kommentben.

betöltés...