40 kiló mínusz! Falatnyi bikinire vetkőzött Mariah Carey! – Fotók

Nincsenek szavak.

100 kiló felé hízlalta magát az énekesnő, aki most bikinis képeivel robbantotta fel a netet.

Az elmúlt hónapokban és években sajnos nem elsősorban a szakmai sikereivel került a címlapokra: Mariah Carey hol a dalainak szövegét felejtette el a koncerteken, hol súlyproblémái miatt írtak róla szüntelen.

Nem csoda, az énekesnő alaposan felszedett az elmúlt években, a mérleg állítólag már háromjegyű számot mutatott alatta.

Egy egy évvel ezelőtti hír szerint azonban nagy elhatározásra jutott, és tavaly októberben kés alá is feküdt, hogy megszabaduljon a feleslegtől. Az internetes trollok és mémek miatt ugyanis belebetegedett a külsejébe – kés alá feküdt.

Hosszú idő után most egy falatnyi bikiniben mutatta meg magát!

Az elmúlt hetekben már jelentek meg cikkek a témában: a gyomorszűkítő műtéten átesett Mariah Carey kirobbanó formában van. Hogy mennyire? – az most látszik csak igazán: egy apró bikiniben mutatta meg bájait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

A közösségi oldalára feltöltött képek megerősíteni látszanak a pletykákat: az énekesnő legalább negyven kilót adott le az elmúlt másfél évben. Nem is nagyon emlékszünk már arra, mikor volt utoljára ilyen karcsú.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Tavalyelőtt egy az énekesnőhöz közeli forrás beszélt arról, Mariah gyomorszűkítő műtéten esett át. 2017 nyarán döntötte el, hogy ez így nem mehet tovább, amikor Lionel Richivel turnézott, és azt érezte, képtelen már táncolni, levegőt sem kap. A tervezett Las Vegas-i szerződése is kútba esett, az elhízott énekesnő showjára ugyanis senki sem akart jegyet venni.

Az American Music Awards egyik legnagyobb durranása volt idén Mariah Carey, aki most már nem is tagadhatná a műtétet. Legalább harminc kilót adott le addig köszönhetően a gyomorgyűrűjének, és szemlátomást az önbizalma is visszatért. Mosolyogva pózolt a fotósoknak a megújult külsejével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

betöltés...