6 csillagjegy, akikre hatással lesz a retrográd mozgásban lévő Merkúr!

Igaz, hogy egy kissé még odébb van március 5-e, amikor a Merkúr retrográd mozgásba kezd egészen március 28-ig, de azért nem árt időben felkészülni a változásokra, mert ha tudjuk, hogy mire számíthatunk, sokkal egyszerűbben vehetjük az elénk gördített akadályokat.

Most következzen az a 6 csillagjegy, akik életére hatással lesz a retrográd mozgásba kerülő Merkúr.

Ikrek

Mivel az Ikrek csillagjegyhez tartozó legfontosabb bolygó éppen a Merkúr, ezért egyértelmű, hogy hatással lesz ezen jegyre mikor retrográd mozgásba kezd. Jó kommunikációs készséggel vagy megáldva, viszont márciusban, a retrográd mozgás miatt, ezen a téren komoly problémákba ütközhetsz, lehet, hogy nem tudod átadni valakinek a számodra fontos üzeneteket, és nem fognak megérteni az emberek. A lényeg, hogy maradj nyugodt, így képes leszel kontroll alatt tartani a helyzetet.

Rák

Az alaptermészeted része a drámázás, túlzás, de ez hatványozottabban érvényesülni fog, mikor március 5-től a Merkúr retrográd mozgásba kezd. Lobbanékonnyá válsz, úgy érzed, hogy minden egyes érzelmed a felszínre tör, ezért konfliktusokra, sértődésekre számíthatsz. Úgy érezheted magad, mintha mindenki ellened lenne. Amit ilyenkor tehetsz, hogy előbb elszámolsz magadban lassan 10-ig, majd utána cselekszel, beszélsz.

Oroszlán

Megszoktad, hogy egy közösségben mindenki rád figyel, viszont márciusban a retrográd mozgásban lévő Merkúr áthúzza ezen számításaidat, és azt fogod érezni, hogy a perifériára szorulsz. Eleinte megpróbálod visszaküzdeni magad a reflektorfénybe, de egy idő után rájössz, hogy nem is rossz dolog egy kissé visszavonulni, megpihenni, lazítani. És ha sikerül feltöltődnöd, akkor készen fogsz állni arra is, hogy ismét elkápráztasd az embereket.

Szűz

Az említett retrográd periódusban nagyon fontos a pihenésre, a kikapcsolódásra figyelned. Hallgass a belső hangjaidra, lazíts, kapcsolódj ki, kerülj minden feszültségforrást, mert így képes leszel nyugodt életkörülményeket teremtened magad számára, amire most a legnagyobb szükséged van. Légy kitartó, ne add fel az első nehézség láttán.

Mérleg

Kitartó, dinamikus személyiség vagy, aki nem retten vissza a konfliktusoktól – ez különösen igaz lesz a retrográd mozgásban lévő Merkúr kapcsán. Éppen ezért a márciusi hónap nagyrészében törekedj a diplomatikus viselkedésre, a szótértésre, és találj időt és alkalmat arra, hogy ismét egyensúlyba hozd az életedet.

Vízöntő

A retrográd mozgásban lévő Vénusz hatására márciusban frusztrálva érezheted magad, lesznek olyan napok, amikor azt tapasztalod, hogy a feje tetejére állt a világ. Azonban légy bátor, és emlékeztesd magad arra, hogy mindig van kiút, és mindig ott van a megoldás, mégpedig sokszor az orrod előtt. Vizsgáld meg a dolgokat másik szempontból, ez segít a dolgok értelmezésében.

betöltés...