A körmeiről posztolt fotót, de mindenki egészen mást szúrt ki a képen

Senki sem a nő manikűrjét figyelte.

Érdekes manikűr

Korábban egy Larose419 nevű Twitter-felhasználó érdekes fotót osztott meg a közösségi oldalán. A képet a frissen elkészült, csodás manikűrjéről készítette, a bejegyzéshez pedig hozzá is fűzte, hogy “épp most csináltattam meg a körmeimet”. Ezzel alapvetően nem is lett volna probléma, ha az emberek nem szúrnak ki rajta egy nagyon bizarr részletet, amit elsőre talán kevesen vesznek csak észre.

Nem photoshop

Aki esetleg nem vette volna észre: a nőnek csak négy ujja látható a képen. Mielőtt bárki photoshopot vagy akármilyen képmanipulálást szimatolna le kell szögeznünk, hogy semmi ilyenről nincs szó. Más lapul a trükk mögött, amit egyébként nem csak a Larose419 nevű felhasználó, de mások is bevetettek, hogy megvicceljék a jó népet. Megfejtetted már a rejtélyt?

A magyarázat

A magyarázat tehát nem a photoshopban, sokkal inkább a hajlékonyságban rejlik. Vannak olyan – az eredeti manikűr tulajdonosához hasonló – emberek, akik testi adottságaik miatt nem mindennapi dolgokra képesek. Például alá tudják gyömöszölni a mutatóujjukat a hüvelyk alá úgy, hogy semmi ne látszódjon belőle, és ezzel bolondot csinálhatnak a fél internetből. Varázslatos.


 

betöltés...