Emlékszel még Cseke Katinkára? 30 kilót fogyott az elmúlt 1 évben, és remek formában van!

Cseke Katinka 1971. szeptember 23-án látta meg a napvilágot Budapesten. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán folytatta tanulmányait melynek köszönhetően színésznő lett belőle. Nagyon sokan Bodolai Erzsébetként (Böbeként) ismerték meg a Jóban Rosszban című magyar sorozatból.

Már ott is elnyerte a nézők szimpátiáját, ám előtte, többször is játszott színházi darabban. Kevesen tudják, hogy Katinka nem volt mindig olyan duci, ahogy a sorozatban láttuk. Bizony nagyon vékony leányként szerepelt a színpadon, ám történt valami, ami teljesen megváltoztatta az életét.

Mit szólnátok egy kis időutazáshoz velem? :) Meggyőztek, hogy osszak meg régi fotókat is. Íme az első. Kitalálja valaki, hogy mikor készült, és miben szerepeltem?

Közzétette: Katinka Cseke – 2018. január 12., péntek

Már közel négy éve volt otthon elsőszülött lányával, Pannával amikor rájött, hogy lehet itt van vége a karrierjének és többet nem mehet vissza színészkedni. Katinka nem él semmilyen káros szenvedélynek, ám stressz helyzetben a kekszes dobozért nyúlt, aminek köszönhetően jócskán meghízott.

Ezen kívül pajzsmirigy problémát diagnosztizáltak nála, ami szintén nem tett jót neki. Újabb kilók szöktek fel rá, így mérete S-ből hamar XL-es lett. Rengetegszer próbált lefogyni, de betegsége miatt nem tudott. Egy időre beletörődött abba, hogy nem tud magán változtatni.

2013-ban felkérték, hogy szerepeljen a Nagy Duett című műsorban és legyen Kökény Attila partnere. Katinka nagyon örült ennek lelkesen gyakorolt minden egyes előadásra és kitartó munkájának köszönhetően meg is nyerték a 2013-as szériát.

Ám újra előtört benne, hogy nem akar ilyen testben élni, ezért minden követ megmozgatott, hogy képes legyen elérni álomalakját. A színésznő szeretne 65 kilóra fogyni, ami nem kis feladat számára, hiszen 106 kilóról kellett elindulnia.

Kikérte orvosa véleményét, hogy hogyan tudna faragni magán, ő pedig erősen ajánlotta neki, hogy felejtse el a cukrot és a glutént. Katinka nagyon elhatározott volt, ezért betartotta az orvos utasításait. Eltelt egy kis idő, sikerült ledobnia kicsivel több, mint 20 kilót, de még mindig nem volt megelégedve magával.

Elmondása szerint még nagyon sok munka vár rá, ugyanis való igaz, hogy sikerült lefogynia 80-kilóra, de onnan annál is nehezebb lesz elérni azt a bizonyos 65 kilót. Nem szeretné túlzásba vinni, csak szeretne újra annyi kiló lenni, amennyivel elhagyta a kórházat Pannival.

Köztudott, hogy Singh Vikinek is meggyűlt a baja a felesleggel, aki szinte minden létező megoldást kipróbált, de valahogy mégsem volt elégedett magával. Ekkor édesapja Indiából hozott neki egy fűszerkeveréket, amit azon a vidéken az éhínség fűszerének hívnak. Másfél hónap alatt sikerült 10 kilót ledobnia és ez volt az a csodaszer, amit Viki Katinkának is ajánlott.

A színésznő kezdetben szkeptikus volt, pár nap után látta, hogy semmi változás és már kezdte betudni egy újabb ámításnak, de Viki megnyugtatta, hogy ennek a keveréknek egy kis időre van szüksége, hogy hatni tudjon. Csodák csodájára, tényleg elkezdett hatni és csak úgy olvadtak Katinkáról a kilók. Nagyon megörült a változásnak és nagyon hálás Vikinek, hogy segített neki elérnie álomalakját. Azt is elárulta, nem hiszi el, hogy sikerült XL-es méretből M-es méretű testet varázsolnia magának.

betöltés...