Fotókon a tragédia helyszíne! Egymás karjai közt halt meg az Instagram-pár!

Újabb titkokra derült fény.

Amikor lefeküdtek a hófehér, gondosan megvetett ágyukra, még egyikük sem gondolta, hogy soha többé nem fognak felkelni…

Az amerikai pár történetét egyenesen a Rómeó és Júliához hasonlítják: a 23 éves Michelle Avila és a 20 éves Christian Kent tragédiája futótűzként terjed a világon.

A kaliforniai pár október 13-án egy buliban járt, nem maradtak sokáig, mindketten betegek voltak, antibiotikumot is vettek be. Épp ezért inni sem ittak sokat. Miután Michelle kikészítette másnapra a ruháit, jó éjszakát kívánt és elment aludni. Amikor az édesanyja reggel benyitott a szobájukba, sokkot kapott: Christian és Michelle holtan feküdt az ágyon, egymást ölelve.

A fiatalok szüleit sokkolta a tragédia, pláne azért, mert minden jel arra utal, hogy a pár haláláért a drog lehet a felelős. Igaz, a hivatalos vizsgálatok eredményei továbbra sem érkeztek még meg.

A világ pedig azóta is mindenre kíváncsi, ami Michelle-lel és Christian-nal kapcsolatos. Máris megjelentek az első képek a tragédia helyszínéről, a lány szobájából, ahol életreszóló terveket szövögetett a modernkori Rómeó és Júlia. A falakon egy rég elmúlt kor poszterei, az íróasztalon könyvek, lemezek. Egy otthonos és stílusos szoba, amilyenre nagyon sokan vágynának, de ahol egy megmagyarázhatatlan tragédia történt néhány héttel ezelőtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

A fiatalok szerető családban nőttek fel: Michelle újságírónak készült, párja élete a szörf volt. A szobájuk sokak szerint most mégis árulkodó jelek rejt. Michelle pincérnőként dolgozott, és azért sem költözött el otthonról, hogy tudjon félretenni a keresetéből. A falakon Marilyn Monroe, és a Ponyvaregény, és olyan zenészek poszterei mint a Pink Floyd a Doors, Bob Marley vagy Jimi Hendrix. Az asztalon lemezjátszó, és számtalan régi lemez. Most sokan úgy gondolják, Michelle és szerelme nem csak a zene és filmek, hanem a lázadó korszak szerelmese volt. Ha használtak, ezért használhattak vajon drogokat is? 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

Ezekre a kérdésekre talán soha nem kapunk majd választ. Mindenesetre beszédes lesz, ha elkészül az igazságügyi orvosszakértő vizsgálatának eredménye. Michelle-től és Christian-tól mindenesetre közösen vettek búcsút a szeretteik:

Hamvaikat kedvenc helyükön, Hawaii-on szórták a tengerbe!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

= Scopin the goods =

Michelle △ Avila (@_michelleavila_) által megosztott bejegyzés,

A pár október 13-án este egy buliból hazaérve tért nyugovóra, másnap reggel Michelle édesanyja talált rájuk a szobában holtan. A szerelmesek egymás karjai közt hunytak el.

betöltés...