10 dolog, amit a nők egyből megfigyelnek a férfiakon.

Tudjuk, hogy az erősebbik nem képviselői miket vesznek figyelembe egy nőn. Ide mind a külső, mind a belső értékek beletartoznak. Viszont arról szinte nincs is információ, hogy a gyengébbik nemet mi vonzza egy férfiban, milyen külső és milyen belső tulajdonságokat részesítenek előnyben. Nos, annak érdekében, hogy ezekre fényt derítsünk, elhoztuk nektek ezt a cikket, ami töviről-hegyire elmeséli, hogy a nők miket figyelnek meg egy adott férfin. Csak, hogy egy párat említsünk közülük, fontos nekik az öltözködés és a hajviselet, valamint a kezek és a fogak ápoltsága. Ezen kívül persze vannak más tényezők is, amiket le is írunk ezen cikkünkben.

Izmos, kerek formáik vannak.

Ahogy a férfiak szeretik, ha egy nő formás, úgy a nők is nagyon kedvelik, ha egy férfinak vannak kerek formái. Van néhány sport, ami kifejezetten jót tesz az erősebbik nem képviselőinek testén, az pedig a biciklizés, gyaloglás, úszás, na meg persze a súlyzózás. Arra kell nagyon figyelnie a pasiknak, hogy ne vigyék túlzásba az edzéseket, ugyanis a gyengébbik nem képviselői a túlságosan izmos testalkatot nem szereti.

Finom, férfias illat.

Nyilván nem kell ecsetelnünk, hogy a napi szintű tisztálkodás mennyire fontos, amihez persze egy finom illat is társul. Emellett a pasik szeretik beparfümözni magukat, ha elmennek valahova, vagy épp egy hölggyel találkoznak. A nők ezt addig kedvelik, míg a férfiak nem fújják magukra az egész üveget.

Helyes testtartás.

Ha egy férfi egyenes háttal, kihúzott testtartással áll vagy sétál, az magabiztosságot sugároz az emberek felé. Amennyiben te is ezt szeretnéd elérni, akkor jobban jársz, ha odafigyelsz a testtartásra. Húzd ki, magad hasat be, vállakat pedig enyhén hátra.

Egészségtudatos étkezés.

Nos a férfiakat is két táborba lehet sorolni, vannak azok, akik éjjel nappal húst hússal ennének, pörköltet, sülteket… stb. Nos, az nem igazán nyeri el a hölgyek tetszését, ha a férfiaknak az arcán, sőt még a ruháján is kajamaradékot és foltokat lehet látni. De akadnak olyan férfiak, akik figyelnek a táplálkozásukra. Ők sok fehérjét, zöldséget, salátát fogyasztanak, ami köztudott, hogy jót tesz az egészségnek.

Stílusos hajviselet.

Ha épp nem vagy a szívdöglesztő Thor, akinek jól áll a hosszú haj, akkor ideje levágatnod a hajad, ugyanis a nők nem igazán vonzódnak a hosszú, lófarkas srácokhoz. Számukra sokkal előnyösebb, ha a mostani divatnak megfelelően van levágva valaki haja. Ezen kívül, ha szereted a borostás arcod, azt is célszerű rendbe tenni.

Ép és egészséges fogak.

Sem a nők, sem a férfiak esetén nem előnyös, ha el vannak színeződve a fogak és kellemetlen lehelet árad valaki szájából, a szuvas fogakról, meg ne is beszéljünk. Azoknak a férfiaknak, akik szeretik a fokhagymát, és az erős illatú ételeket valamint dohányoznak is hátrányból indulnak a nőknél, mert ők ezekért nem igazán rajongnak.

Öltözködési stílus.

Az erősebbik nem képviselőit nem hozza lázba a divat pontosan emiatt mindegy nekik, hogy mit vesznek fel. Nos, a nők viszont igenis szeretik, ha a mellettük sétáló férfi normálisan néz ki mellette. Ha egy nő szépen és csinosan fel tud öltözni, akkor egy férfi is tud elegánsan kinézni, ehhez nem minden esetben kell öltönyt húzni.

Körmök ápoltsága.

Nem túl vonzó, ha egy férfinek hosszúak a körmei vagy épp a rágás miatt van tele sebbel, ugyanez vonatkozik a körmöket körülvevő bőrre is. Egy nőnek fontos, hogy a férfinak legyen ápolt keze, ehhez pedig elengedhetetlen egy normális manikűrkészlet vagy manikűrös.

Magabiztosság és határozottság.

A nőket talán az tudja a legeslegjobban levenni a lábukról, ha egy férfi tekintete tele van magabiztossággal. Ez egyfajta biztonságérzetet nyújt számukra, ami a mai világban nagyon fontos dolog. Viszont azzal nem érnek célt, ha megjátsszák magukat, mert előbb utóbb kiderül, hogy milyenek.

Anyagi biztonság és függetlenség.

Nyilván most a legtöbb férfi arra gondol, hogy vastag pénztárcával, hatalmas autóval, méregdrága házzal kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy nő figyelmét felkeltse. Az az igazság, hogy a nők inkább a biztonságot szeretik. Fontos, hogy olyan ember mellett legyenek, akik talpraesettek.

Urak, ti mit szóltok?

betöltés...