Ezt árulja el a házasságodról a hónap, amikor egybekeltetek

Ahogyan a születési időpontunk befolyásolja az életünket, úgy az esküvőnk napja is hatással lehet a házasságunkra. Nézzük a szakemberek véleményét e tekintetben!

Kos esküvő: március 21.-április 19.

Ha az esküvő a Kos jegyében zajlott, akkor nagymértékű spontaneitás jellemez benneteket a kapcsolatotokban. Független partnerek vagytok, de ugyanakkor elválaszthatatlanok. A kapcsolatotokat rendszeresen romantikus kirándulásokkal, meglepetésekkel „fűszerezitek”.

Bika esküvő: április 20.-május 20.

A Bika rendkívül érzéki, ezért mindig a luxusra vágyik. Házasságotok nem más, mint a konzervatívnak és a nonkonformista elemeknek az egyvelege.

Ikrek esküvője: május 21.-június 20.

Az Ikrek szeretnek kommunikálni, sőt a párbeszéd jelenti a házasságuk alapját. Olyan excentrikus elemek tarkítják a házasságot, mint a szörfleckék, vagy a páros tandemugrás.

Rák esküvő: június 21.-július 22.

A Rákok mindig az otthonukban érzik csak jól magukat, ahol mindent közösen végeznek. Szeretik a társasági életet és egymás kényeztetését. Házuk mindig tele lesz rokonokkal, barátokkal.

Oroszlán esküvő: július 23.-augusztus 22.

Az Oroszlán házassága drámai, színházi és szenvedélyes. Mindkét partner erősen kiáll saját véleménye mellett, a veszekedés szikrájától sem riadva vissza, de ugyanakkor a romantika és szenvedély is jellemzi őket. Amíg a hatalmi harc a hálószobában ér véget, addig minden rendben lesz.

Szűz esküvő: augusztus 23.-szeptember 22.

A Szüzeket a rend és kifinomult ízlés jellemzi, ennél fogva esküvőjük során is minden kis apró részletre képesek figyelni. Mindig kitartanak egymás mellett, és kölcsönösen segítik egymást, ezért házasságuk gördülékeny lesz.

Mérleg esküvő: szeptember 23.-október 22.

Ez az ideális esküvői időpont. Az ebben az időszakban köttetett frigyek kiegyensúlyozottak, hisz első helyen mindig a kapcsolat áll.

Skorpió esküvő: október 23.-november 21.

A Skorpió egy szexi és intenzív jelenség. Azok a párok, akik a Skorpió jegyében házasodtak, nagymértékű intimitással és szenvedéllyel rendelkeznek. Nekik nem jelent gondot a “forró” házasság megtartása évek múltán sem. Mivel a Skorpió szenvedélyes, így a féltékenység jelen lehet néha a házasságban.

Nyilas esküvő: november 22.-december 21.

Ezeket a személyeket a nagymértékű szabadságvágy és kalandok hajszolása jellemzi. Sokat utaznak együtt és nagyon nyitott személyiségek. Egyetlen rizikót számukra az anyagiak jelentik.

Bak esküvő: december 22.-január 19.

A Bakot a hagyományok tisztelete jellemzi, így házasságukra is ez lesz a jellemző. Az ünnepek olyanok lesznek, mint a gyermekkorban, mivel tisztelik a régi értékeket és hiedelmeket. Fókuszáljanak inkább a jelenre és ne arra, hogy miket szeretnének megvalósítani a jövőben.

Vízöntő esküvő: január 20.-február 18.

A Vízöntő házasságot a nonkonformizmus, a modernség és az érdekesség jellemzi. A partnerek mindenekelőtt barátok, de ugyanakkor egy népszerű páros is, akik szeretik a társaságot. Mindkét partner szereti a hangoskodást. A házasság sikerének biztosítása érdekében tanácsos minél több időt tölteni egymással.

Halak esküvő: február 19.-március 20.

A Halakat a gazdag fantázia, a romantika, és a nagyfokú kreativitás jellemzi. Nagyon jól passzolnak egymáshoz és ezt meg is ünneplik, valahányszor alkalom adódik rá. Egyetlen problémájuk, hogy hajlamosak elveszíteni a realitás érzéküket.

betöltés...