4 csillagjegy, akik 2019-ben nagyon szerencsések lesznek a szerelemben!

2019 mind a 12 csillagjegy számára pozitívnak ígérkezik.

Ami viszont a szerelmet illeti, különösen 4 jegy szülötte számíthat szerencsére, mert nekik minden esélyük meg lesz arra, hogy rátaláljanak az igazira. És mindez a csodatévő bolygónak, a Jupiternek lesz köszönhető.

1. Ikrek

Nem csak egy, de akár két esélyed is lehet arra, hogy 2019-ben találkozhass a lelkitársaddal, aki egyben a szerelmed is. Az év első felében egy olyan emberrel hozhat össze a sors, akinek az energiái hihetetlen erős vonzalmat váltanak ki belőled.

Október-novemberben viszont egy olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel el tudod majd képzelni az egész életedet, szinte biztos, hogy házasságra lépsz vele, és családot is alapítasz.

2. Oroszlán

Mivel a Jupiter felerősíti a szerelem energiáit, ezért legkésőbb 2019. december 3-ig rád fog találni az az ember, aki rabul ejti a szívedet, és boldoggá tesz minden téren. Amit tenned kell, hogy felkészíted magad a boldogságra, a szívedet tárd ki, engedd, hogy megtaláljanak a szerelem erői.

A Vénusz 2019-ben mindvégig melletted fog állni.

3. Nyilas

A szerelem szempontjából te leszel a 2019-es év nagy nyertese. A te esetedben is segítségedre siet a nagy jótevő bolygó, a Jupiter, és a szerelem égiteste, a Vénusz. Már az év elejétől összefuthatsz a nagy Ő-vel, akivel minden téren találni fogtok. A boldogság pillanatát próbáld mindig megőrizni.

4. Vízöntő

Az év végén ugyan érzelmi szempontból feszültségek keletkezhetnek, de ahogy kitavaszodik és felmelegedésnek indul az idő, minden lecsillapodik, és a szerelem energiái felerősödnek.

Még az őszi hónapokban is minden esélyt megkapsz az Univerzumtól ahhoz, hogy rátalálj a boldogságra.

betöltés...