Ismerd meg Miss Sparkles-t: A buszsofőrt, aki meg akarja változtatni a világot, és sikerrel jár

Lori Brooks, akit „Miss Sparkles”-ként ismernek, egy szeretett iskolabuszsofőr. Az útvonalán közlekedő gyerekek iránti rendíthetetlen kedvességéért és odaadásáért ünneplik. Hatása túlmutat a szállításon: szurkolóként, pótmamaként és a diákok megbízható tanácsadójaként is szolgál.

A Teresa Weakley által megosztott szívmelengető TikTok-videóban átragyog Lori őszinte szeretete a gyerekek iránt. Minden gyereket meleg öleléssel fogad, és minden diákot név szerint ismer, még a szüleik nevét is. Meleg és befogadó környezetet teremt, így minden gyermek különlegesnek érzi magát.

Lori gondoskodó természete túlmutat a buszozáson. A diákok megbíznak benne, tanácsot és vigaszt kérnek tőle, amikor szükség van rá. Ügyesen olvassa az érzelmeiket, és bátorítja őket, hogy megnyíljanak. Lori odaadóan végzi feladatát, és gondoskodik arról, hogy a tanulóknak mindenük meglegyen, amire szükségük van, beleértve az iskolai szemüvegüket is.

A személyes tragédiával szembesülve, amikor Lori férje 2021-ben elhunyt, az útvonalán lévő családok étellel és üdvözlőlapokkal fogadták őt, ami az általa kialakított mély kapcsolatok bizonyítéka. Lori ragályos öröme és a kedvesség erejébe vetett hite segített neki meggyógyulni, és ő maga is ezeket az értékeket közvetíti a gyerekeknek, akiket kiszolgál.

Lori Brooks, azaz „Miss Sparkles”, példát mutat arra, hogy a kedvesség mindenre gyógyír. Elkötelezettsége, hogy a világot jobb hellyé tegye, egy-egy gyermekkel, meghatóan emlékeztet arra, hogy egy ember szeretete és együttérzése milyen hatással lehet egy közösségre.

betöltés...