Amber Heard a világ egyik legszebb nője a tudomány szerint

A szépség nagyrészt szubjektív, de van egy ősi képlet, amelyről a tudósok azt állítják, hogy pontosan ki tudja számítani bármelyik ember vonzerejét. Dr. Julian De Silva, egy világhírű plasztikai sebész ezt a képletet különböző hírességekre alkalmazta, és megállapította, hogy Amber Heardnek van egy olyan arckártyája, amely mindenkinél jobb. Lássuk, pontosan mennyire tökéletes Heard.

Hogyan számították ki Amber Heard „tökéletességét”.

Dr. Julian De Silva az aranymetszést használta, amely matematikailag határozza meg az emberek szemében legkedvesebb képet. A sebész ezt az isteni arányt alkalmazta Heard arcára, és megállapította, hogy 91,85%-ban olyan közel van a tökéleteshez, amennyire csak lehet. Konkrétan a színésznő szemének, orrának, ajkainak és állának helyzete volt az, ami ilyen szorosan egybeesett az aranymetszéssel.

Dr. De Silva megosztotta: „A görögök felfedezték, hogy ez az arány mindenhol előfordul a természetben, és évezredek óta úgy gondolják, hogy a világ legszebb arcainak titkos képletét rejti magában”. És az ő szakmájában dolgozók számára ez a képlet aranybánya lehet.

Heard „tökéletes” társaságának többi tagja

Bár Heard hihetetlen eredményeket mutat fel az aranymetszés skálán, mégsem ő a világelső. 2022-ben egy Harley Street-i sebész saját kutatást végzett a görög szabványok alapján, és megosztotta az eredményeit. Meglepő módon Bella Hadidot, akiről Dr. De Silva azt állította, hogy ő az uralkodó, nem 1, hanem 2 híres nő előzte meg.

Míg Hadid kényelmesen a harmadik helyen áll 94,35%-os pontszámmal, Zendaya alig előzte meg őt a második helyen 94,37%-kal. De volt még valaki, akinek még tökéletesebbek voltak a vonásai. A győztesnek Jodie Comert, a Megszállottak viadala és a Free Guy sztárját hirdették ki. Comer arca 94,52%-ot ért el az aranymetszés skálán, de kíváncsiak vagyunk, ki lehet a következő, aki megelőzi őt ebben a versenyben.

A sebész megosztja a legkívánatosabb arcvonásokat.

Dr. De Silva munkájának másik fontos aspektusa, hogy meghatározza a hírességek különálló vonásait, amelyek vonzóak lehetnek ügyfelei számára. Kutatásai szerint például Kim Kardashiannak van a legtökéletesebben formált szemöldöke, Scarlett Johanssonnak a legszebb szeme, Kate Mossnak a legirigyeltebb homloka, Emily Ratajkowskinak pedig a legdúsabb ajkai.

Érdekes módon alig több mint egy évtizeddel ezelőtt a nők még más hírességek arcára áhítoztak. 2008-ban a plasztikai sebészek azzal voltak elfoglalva, hogy Angelina Jolie képe utáni ajkakat készítsenek. Akkoriban Jolie ajkai a tökéletesség képe voltak, Katie Holmes szemei pedig mindenki figyelmét felkeltették. Korábbi kutatások szerint pedig Jessica Biel büszkélkedhetett a legtökéletesebb testtel.

A férfiak között Robert Pattinson áll az élen.

Most, hogy már minden hölgyet lefedtünk, itt az ideje, hogy figyelmünket a „tökéletes” hírességek férfijaira irányítsuk. Az aranymetszés szerint Robert Pattinson arcvonásai nyerték el a koronát. Az Alkonyat sztárja 92,15%-ot ért el a tökéletességi skálán, így nem csoda, hogy az évek során lányok milliói őrültek meg érte.

A második helyezett Henry Cavill lett, aki 91,64%-os értékével némi konkurenciát állított Pattinson elé. A harmadik helyet ugyanakkor Bradley Cooper csípte el, szorosan követve őt az időtlen George Clooney.

betöltés...