17 évnyi munkássága során senkinek sem tűnt fel Kiss Ramóna szépséghibája

Kiss Ramónát még 2002-ben a Barátok közt című sorozatban ismerhettük meg, aki Szentmihályi Zsófi karakterét testesítette meg. A sorozatban egy nagyon szabad szellemű, vadóc fiatal lányt ismerhettünk meg, ám egy idő után vagyis 2017-ben úgy döntött, hogy távozik a Mátyás király térről és valami egészen más dolgot próbál ki.

Mivel Istenes Bence kiköltözött Németországba kedvesével Csobot Adéllal és Natannal együtt ezért az X-faktor című tehetségkutató show műsorvezető nélkül maradt. Eleinte nem lehetett tudni, hogy ki lesz Istenes utódja, ám hamar Ramira esett a választás. Pontosan abban az évben kapta meg Radics Gigi, Tóth Gabi mentorhelyét, így két új tagja lett a csapatnak.

A veszprémi színésznő és műsorvezető jól vette az akadályokat, így a következő évadra is felkérték őt. Ám ekkor már Rami pocakjában ott növekedett a kisfia Noé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma kiderül, hogy ki lesz a 2018-as X-Faktor győztese!! Ti kinek szurkoltok? @xfaktorhun @usnkhivatalos @stolenbeathivatalos @gabriellatamaskahivatalos 💙💚💜♥️

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A 30 esztendős Lékai Mátéval tavaly óta alkotnak egy párt és már 2017 júniusában megkérte Rami kezét, aki igennel válaszolt neki. Először még úgy szóltak a hírek, hogy hamar lesz az esküvő, majd hirtelen már azt jelentették be, hogy kisbabát várnak. A pici egyébként nemsokára érkezik pontosan emiatt hagyja el Rami a Reggeli című műsort.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Címlapon a Fiúkkal!💙 @lekaimate @hotmagazin #Noebaba💙 #karacsonyifotozasunk #jovoremarNoeval😍🎄

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A várandós műsorvezetőt Szabó Zsófi fogja váltani, akivel nem ismeretlen a közös munka ugyanis Zsófi az X-faktor show-i alatt a backstage-ben adott élő közvetítéseket, amit a közösségi oldalak felhasználói mindig nyomon követhettek. Így nem maradt más hátra, minthogy búcsút vegyenek Ramitól.

Természetesen búcsúztatót tartottak neki, ahol az összes műsorvezető részt vett. Lakatos Márk fel is dobta, hogy csináljanak Rami Top 10 Kvízt, ahol kérdéseket tettek fel Rami életéről. Kíváncsiak voltak ki tudja a legtöbb információt a 34 éves színésznőről.

Több kérdés is elhangzott úgymint: Melyik Rami kedvenc étele, mit utál, mióta alkotnak egy párt Mátéval, hol kérte meg a kezét… stb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kisfiunk lesz💙@hotmagazin #megegylekai😍 #azapjaszerintbalkezeslesz🤦🏼‍♀️ Elmondhatatlanul boldog vagyok❣️Köszi @lekaimate 🙈😘

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

A 10 kérdés között volt egy nagyon érdekes is, amire senki sem tudott választ adni. Ebben a kérdésben arra voltak kíváncsiak, hogy mi Rami legnagyobb szépséghibája. Természetesen volt olyan kollégája, aki azt mondta, hogy semmi, ám a kismama tudta, hogy itt mire gondolnak.

Rami mindkét kisujja egy ujjperccel kevesebb, így neki sokkal kisebb kisujja van, mint az emberek nagy részének. Ezt a jelentet a videóban is láthatjátok.

Döbbenetes, hogy 17 évnyi munkássága során, senkinek sem tűnt fel ez a kis szépséghiba. Igaz munkatársai nagyon aranyosnak és cukinak tartották az ujjait, volt aki még a sajátját is hozzámérte az övéhez.

Te gondoltad volna, hogy ezzel a kis hibával jött világra?

betöltés...