Zac Efron néhány nappal ezelőtti megjelenése sokkolta és aggasztotta a rajongókat

Zac Efron rajongói sokkot kaptak, amikor meglátták új arcát az Entertainment Weeklynek adott interjújában, amit nemrég adott. A 36 éves színész új filmjét, a Vaskarom-ot népszerűsítette, de a legtöbb figyelmet a teltebb és nagyobb arcvonásai kapták.

Megjelenése vírusként terjedt el.

Egy egyszerű fehér pólóban, jóképűen nézett ki színésztársai, Jeremy Allen White és Harris Dickinson mellett. Zac legújabb megjelenése vírusszerűen terjedt. Sokan kérdezték, hogy „Mi történt az arcával?”, és elárasztották az internetet olyan kérdésekkel és észrevételekkel, mint: „Az arca most hatalmas”, „Mi történt az állkapcsával?” és „Az arca most nem is mozog”.

Mások is gyorsan összehasonlításokat végeztek, és hasonlóságot találtak Efron, David Hasselhoff vagy Rob Lowe között. Míg valaki azt írta: „Hú, úgy néz ki, mint a Bosszúállók: Végjáték gonosztevője”, egy másik pedig megjegyezte: „El tudnám képzelni őt Joker szerepében”.

Sok rajongó azonban gyorsan a színész védelmére kelt, és elmagyarázták, hogy az állkapcsa egy autóbalesetben tört össze, és átesett egy beavatkozáson, hogy helyreállítsák, ezért néz ki most másképp.

Efron arca a múltban is vitát váltott ki.

Nem ez az első alkalom, hogy a Megint 17 színészének arca online vitát vált ki. Még 2021 áprilisában az emberek csodálkoztak, hogy miért néz ki annyira másképp az arca alsó fele, amikor a színész a Facebook Watch „Earth Day Musical” című műsorában szerepelt.

Efron végül 2022 októberében magyarázta el az átalakulás okát, amikor a Men’s Health magazin címlapján jelent meg. A magazinnal megosztotta, hogy akkor tört el az állkapcsa, amikor zokniban futkározott a háza körül. Megcsúszott és beverte az állát egy kőkút kemény sarkába.

A Szerelmes hangjegyek (High School Musical) sztárja a felépülése során megosztotta, hogy bizonyos arcizmok megpróbálták kompenzálni a sérülést. Egy gyógytornásszal dolgozott, hogy segítsen ebben. Amikor azonban szünetet tartott a terápiában, észrevette, hogy az állkapocsizmok, az úgynevezett rágóizmok, sokkal nagyobbra nőttek.

Ha többet szeretnél megtudni a plasztikai műtéttel kapcsolatos pletykák mögötti igazságról, és Zac magyarázatáról, akkor nézd meg ezt a cikket.

betöltés...