A 26 éves anyukának 22 gyermeke van, és nem tervezi, hogy megáll, amíg el nem éri a 105-öt

A 26 éves Kristina Ozturk arról álmodik, hogy 58 éves párjával, Galip-pel tovább bővítik családjukat, és legalább 80 további gyermeket szeretnének vállalni. Már 22 babát köszöntöttek 2020 óta.

A jelenleg Grúziában élő Kristina Ozturk és milliomos férje, Galip 22 gyermek szülei. Kristina 17 évesen fogadta első gyermekét. Az összes gyermekükből 21 béranyán keresztül született. Kristina azért hozta meg ezt a döntést, hogy gyorsan bővítse családját.

Kristina 2021 februárjában kifejezte, hogy akár „105” gyermeket is szeretne. Betekintést nyújtott abba is, hogy milyen tapasztalatokkal jár a számos gyermek egyidejű felnevelése. „Állandóan a gyerekekkel vagyok, minden olyan dolgot csinálok, amit az anyukák általában csinálnak” – magyarázta.

2020 márciusától 2021 júliusáig ő és Galip 168 000 eurót fizettek béranyáknak. Emellett évente 96 000 dollárt (33 millió forintot) költöttek 16 bentlakásos dadára.

Kettő kivételével minden gyerek 2020-ban született. Kristina legidősebb gyermeke, Victoria 2014-ben született egy korábbi házasságából, családjuk legújabb tagja, Olivia pedig 2021 januárjában jött világra.

Gyermekei között van Mustafa, Maryam, Ayrin, Alice, Hassan, Judy, Harper, Teresa, Hussein, Anna, Isabella, Ismail, Mehmet és Ahmet, akik háromévesek, valamint Ali, Kristina, Alena, Sarah, Lockman és Alparslan, akik kétévesek.

A házaspár szeretné tovább bővíteni a családját, és már több mint 100 baba születésének gondolatával is foglalkoznak. Úgy döntöttek azonban, hogy elhalasztják ezt a tervet, amíg a jelenlegi gyermekeik nagyobbak lesznek, mielőtt újabb béranyasági utazáson gondolkodnának.

Közben Kristina nem zárta ki annak lehetőségét, hogy ő maga is szüljön még több gyermeket. Azt azonban elismerte, hogy ez jelenleg kivitelezhetetlen, tekintve, hogy a családban számos kisgyermek van.

Kiemelte, hogy az IVF (In Vitro Fertilizáció) folyamat mennyire megterhelő a szervezet számára, és kifejezte, hogy nem szívesen lenne terhes a kezelés alatt. Kristina kifejtette: „Egyszerűen nem állunk készen arra, hogy a végső számról beszéljünk. Mindennek megvan a maga ideje”.

betöltés...