A kisfiú megpróbálta eladni egyetlen játékát, hogy segítsen munkanélküli anyukájának, és könnyekre fakasztotta az egész internetet

Az internet felfigyelt egy gyerekre, akinek szívből jövő kérése könnyeket csalt az online felhasználók szemébe. Ismerd meg Lupitót, egy mexikói kisfiút, akinek megható videója vírusként terjedt el a @rubencerquinz nevű TikTok-fiókon, amely az alacsony jövedelműek megsegítését tűzte ki célul. A videón Lupito látható, amint megpróbálja eladni a labdáját, hogy segítsen az édesanyjának élelmiszert vásárolni, mivel nemrég elvesztette a munkáját.

A videó azt a pillanatot örökítette meg, amikor egy együttérző személy úgy döntött, hogy megveszi Lupito labdáját. Amikor megkérdezte az árat, Lupito válasza a következő volt: „Nem pénzt akarok, hanem tejet és kenyeret a testvéremnek”. A megható eszmecserét bemutató videó több mint 19 millió nézőt vonzott a közösségi platformon.

A videó szemtanúi kifejezték érzelmi reakcióikat, olyan kommentekkel, mint például: „Ki sírt a legtöbbet? Micsoda gyönyörű szív és ártatlanság”, és „Egyetlen gyermeknek sem szabadna ezt átélnie”. A Lupito és családja felé áradó támogatás és áldás elárasztotta a kommentszekciót.

A jelentések szerint a Lupitót segítő személy a „Héroes sin capa” (Hősök köpeny nélkül) nevű szervezethez tartozik. Rendkívüli gesztusként egy doboz élelmiszert, némi anyagi támogatást és egy új labdát adtak a fiúnak és családjának, hogy pótolják a Lupito által eladásra kínált labdát. Az ellátmány mellé hagyott szívhez szóló üzenetben ez állt: „Ne veszítsd el a hited”, ami reménysugarat jelentett a nehéz helyzetben lévő családnak.

Egy későbbi videóban Lupito kifejezte az apja iránti vágyakozását, és szívből jövő üzenetet küldött, remélve, hogy visszatér. A történet úgy bontakozott ki, hogy a szervezet továbbra is támogatta Lupitót, és jutalmazta őt önzetlen tettéért, amellyel munkanélküli édesanyjának segített. Az ajándékok között iskolai felszerelések, cipők, új ruhák, sőt még egy kerékpár is szerepelt a kedvéért.

Lupito története ezrek szívét érintette meg, ami gratuláló üzeneteket váltott ki a szervezet számára, és kérte a folyamatos támogatást. Az olyan megjegyzések, mint „Lupito minden jót megérdemel azért, amit tett”, tükrözték a kollektív csodálatot a pozitív hatás iránt, amelyet ez a szívmelengető történet keltett.

betöltés...