A fiatal nő, akinek a csípőmérete 8 gyerek után MEGTRIPLÁZÓDOTT, hihetetlen átalakulást mutat

„Úgy néztem ki, mint egy hajó, és úgy éreztem magam, mint a kocsonya” – így jellemzi Rubi a testét, miután megszülte nyolc gyermekét. A fiatal nő elmagyarázza, hogyan alakult át teljesen a „normális” testalkata, ami miatt „kínosan érezte magát”.

Teste a negyedik baba után kezdett megváltozni.

A 39 éves Rubinak nyolc gyermeke van, öt lány és három fiú. Zsírszövet hipertrófiát diagnosztizáltak nála, egy ritka genetikai betegséget, amely a zsírsejtek túlzott növekedését okozza, ezáltal korlátozva a méreganyagok véráramba jutását.

Rubi elmondása szerint több kísérletet is tett arra, hogy visszanyerje terhesség előtti alakját, de minden erőfeszítése kudarcot vallott. Így emlékszik vissza: ”Az első három terhességem előtt a testem normális volt. De elmagyarázza, hogy a negyedik terhessége után a dolgok teljesen megváltoztak: ”A combom környékéről nem tudtam lefogyni, akármennyit is tornáztam, a csípőm ugyanolyan maradt”.

Rubi úgy jellemzi a testét, hogy „felül vékony”. De azt mondja: „A csípőm olyan, mint a zselé, nagyon ingatagnak érzem, amikor összenyomom, mindenfelé mozog”. Hozzátette: „Ez egy nagyon furcsa érzés”.

Ez befolyásolta az önmagával kapcsolatos érzéseit.

Ahogy telt az idő, Rubi önbecsülése zuhant, és a gondolat, hogy férjhez megy majdnem 10 éve tartó barátjához és esküvői ruhát visel, nyomasztóvá vált számára. Bevallotta: „Annyira szégyellem a combjaimat”.

A nyolcgyermekes anyuka megjegyezte: „Frusztráló, amikor próbálok ruhát találni. Amikor felpróbálok egy ruhát, úgy nézek ki, mint egy hajó”.

A mélyponton Rubi a munkahelyén a pénztárgép mögött próbálta elrejteni a testalkatát. Önbecsülése azonban tovább romlott, amikor egy vásárló kellemetlen megjegyzést tett a méretére.

Most már egy új nő.

Ennek következtében Rubi saját kezébe vette a dolgokat, és mindkét csípőjén zsírleszíváson esett át, amit egy felesleges bőr eltávolítására irányuló eljárás követett. A műtét során lenyűgöző négy liter zsírt távolítottak el, és a nő annyira elégedett volt az eredménnyel, hogy elkezdte tervezgetni az esküvőjét.

Ma Rubi el van ragadtatva az átalakulástól. Lánya, Juliana megjegyezte: „Teljesen más ember lett. Testhez simuló farmereket, szűkebb pólókat hord. Csodálatosan néz ki, és azt látom, hogy jobban ragyog”.

Ez a gyönyörű édesanya jobban virul, mint valaha, és jól érzi magát a saját bőrében, ami egy életre szóló érzés. Megosztotta: „Korábban eszembe sem jutott, hogy akár csak egy ruhában lássam magam, és most, 10 év után a barátommal végre férjhez megyek.”

betöltés...