A plasztikai sebészet áldozatává vált Elvis Presley volt felesége, Priscilla Presley

Elvis Presley ex-felesége, Priscilla Presley, egy tévés műsorban való megjelenésekor megdöbbentette a tévénézőket meghökkentő külalakjával: a sztár arca ugyanis a számtalan szépészeti beavatkozásnak köszönhetően a felismerhetetlenségig megváltozott.

Priscilla Presley egész életét, volt férje, a “rock and roll király” emlékének fenntartására tette fel.

Az ITV televíziós csatorna a “rock király” dalait szeretné kiadni a The Royal Philharmonic Orchestra szervezésében ez év karácsonya táján és ez alkalomból, meghívták Priscillat egy televíziós interjúra.

A 72 éves színésznő képernyőn történő megjelenése azonban nem volt sikeres. A mindig makulátlan külsejű özvegynek ezúttal nem sikerült elfednie arcán a számtalan szépészeti beavatkozás nyomait.

A feltöltött ajkak, valamint a túl hangsúlyos arcocskák nagyon természetellenesen hatottak és ennek a nézők hangot is adtak az interjút követően a közösségi hálón.

“Mit tett Priscilla az arcával? Olyan akár egy rémséges álarc! Miért avatkozott be ilyen durván az öregedés természetes folyamatába?” – Ilyen és ehhez hasonló megállapításokat váltott ki a színésznő az emberekből, de rajongótábora ezúttal is megvédte, mondván, hogy: “Köztudott, hogy rengeteg gonddal kell megküzdenie Priscillanak, de mindennek ellenére mi nagyon szeretjük Őt”.

Elvis Presley felesége, Priscilla, az évek során számtalan plasztikai műtétnek vetette alá magát, de ezek némelyike nem sikerült a legjobban. A sajtó arról is cikkezett, hogy a színésznő óriási mennyiségű szilikont injekcióztatott az arcába, olyat, amilyent az autószerelők is használnak. A Daily Mail szerint:“Priscilla, Dr. Serrano egyik áldozata, a sok közül, akit a kivizsgálásokat követően le is tartóztattak, a nem megfelelő minőségű kezelések miatt.”

Dr. Serranot azután tartóztatták le, miután számos páciense a beavatkozások után fájdalomra, bénulásra és görcsökre panaszkodott. Egyes páciensek arcbőre kihasadt a nem megfelelő szilikon nyomása alatt. Ezért a törvény 2006-ban 18 hónap fegyházra ítélte a plasztikai sebészt, aki el is ismerte vétségét.

Priscilla tulajdonképpen az 1967-ben, “a rock and roll királyával” kötött házassága révén vált híressé, mely alig hat évet tartott, 1973-ban el is váltak. Házasságuk gyümölcse egy leány lett, akit Lisa Marie Presleynek hívnak. Priscilla játszott a híres Dallas sorozatban, valamint a Csupasz Pisztoly című film egyes részeiben.

betöltés...