Érzelmes "Reszkessetek, betörők!" találkozó: Catherine O'Hara beszéde könnyekig meghatotta Macaulay Culkint

1990-ben a világ tanúja volt a Reszkessetek, betörők! premierjének, a filmnek, amely azóta világszerte a családok kedvelt ünnepi hagyományává vált. Több mint három évtizede minden karácsonykor számtalan háztartás gyűlik össze az ünnepi vacsora után, hogy újra átélje a magára hagyott kis Kevin történetét, miközben szülei Párizsba repülnek. 23 évvel később az ikonikus anya és fia páros újra összejött, és ez olyan érzelmes volt, amilyen csak lehet.

A most 69 éves Catherine O’Hara és a 43 éves Macaulay Culkin egy különleges ceremónia alkalmával véletlenül újrajátszották egyik ikonikus közös jelenetüket – a színész megkapta csillagát a Hollywoodi Hírességek sétányán,. Ez a pillanat sok rajongó szívében a nosztalgia szikráit gyújtotta, a hab a tortán pedig Kevin édesanyjának beszéde volt.

Macaulay Culkin a 2.765. csillagot kapta meg a Hollywoodi Hírességek sétányán, film kategóriában, a vendégszónokok pedig Catherine O’Hara és Natasha Lyonne voltak, akik korábban mindketten szerepeltek a kitüntetett színésszel közös filmekben.

Miután Macaulay köszönetet mondott az életében lévő különleges embereknek, Catherine O’Harát köszöntötte a színpadon, és nagy öleléssel és suttogással üdvözölte: „Köszönöm, mama”, amire ő azt válaszolta: „Ó, drága kicsim”.

Catherine O’Hara, az egyik legismertebb filmes anyuka azzal kezdte beszédét, hogy „a Reszkessetek betörők! mindig is egy szeretett világszenzáció volt és lesz, és az ok, amiért a családok nem hagyhatnak ki egy évet sem anélkül, hogy együtt nézzék és szeressék a Reszkessetek betörők! című filmet, Macaulay Culkin miatt van. Igen, volt egy kiváló forgatókönyv és egy csodálatos rendező, de Macaulay tökéletes alakítása Kevin McCallister szerepében az, ami megadta nekünk azt a kisfiút egy rendkívüli kalandban.”

A színésznő így folytatta: „Macaulay, tudom, hogy nagyon keményen dolgoztál, de a színészkedést a világ legtermészetesebb dolgának tűntetted fel. Tényleg olyan volt, mintha rajtaütöttünk volna ennek a Kevin nevű igazi kisfiúnak az otthonán, és ő csak a móka kedvéért csinálta. Ő a legkedvesebb dolog.”

Catherine O’Hara rávilágított arra, hogy Macaulay már 10 évesen hollywoodi szupersztárrá vált. Reflektálva arra, hogy ezek a címkék milyen kihívások elé állították a fiatal lelket, kiemelte azt a rugalmasságot és egyedülálló adottságot, amelyet John Hughes, a Reszkessetek betörők! rendezője is felismert – Macaulay humorérzékét.

Dicsérte Macaulayt, amiért édes, mégis csavaros, teljesen átélhető humorát beleöntötte mindenbe, amit az ikonikus film óta folytatott. Catherine gratulált neki a Hollywoodi Hírességek sétányán lévő csillagához, büszkeségét és háláját fejezte ki, amiért a képernyőn szereplő „ál-anyukaként” részese lehetett az útjának.

Megható beszéde mélyen megérintette a rajongókat, akik a klasszikus filmet látva nőttek fel. Azonban maga Macaulay volt az, aki a legjobban meghatódott, láthatóan elérzékenyült és könnyekre fakadt Catherine szívből jövő szavai miatt. A ceremóniát és a megható pillanatokat itt nézheted meg.

Ha kedvenc filmcsillagainkat évtizedes távollét után újra együtt látjuk, az nosztalgikus érzéseket kelt bennünk, és azonnal visszarepít minket a múltba.

betöltés...