Egy magabiztos kövér lány vagyok, és ezt kell mondanom azoknak, akik utálják a gömbölyded nőket

Olivia Dunne egy plus-size nő, aki nem fárad bele, hogy lenyűgözze számos feliratkozóját az Instagramon és a TikTokon. A nő büszkén mutatja meg gömbölyűségét alakformáló ruhákban, és arra bátorít más plus size nőket, hogy bízzanak végre magukban. Olivia motiváló figura és lelkes harcosa annak, hogy felhívja a figyelmet arra, hogyan érzik magukat a plus size emberek és hogyan képviseltetik magukat. És van mondanivalója minden gyűlölködőnek, aki a közösségi oldalain kritizálja idomait.

Olivia igazi harcos a gömbölyded nők jogaiért.

Olivia Dunne egy plus-size influenszer, aki a kanadai Torontóban él. A nő rendszeresen posztol testpozitív és felemelő klipeket a TikTok-fiókján, és mindegyiknek erőteljes üzenete van hatalmas követői számára. Nemrég a nő úgy döntött, hogy megszólítja azokat a gyűlölködőket, akik csúnya kommenteket hagynak a klipjei alatt, a testét kommentálva. Egy videót tett közzé, amelyben kifejti minden gondolatát a testképpel kapcsolatban. Miközben a trollokhoz szólt, Olivia egy fukszia színű ruhát viselt, ami kiemelte gömbölyűségét.

A nő azt szerette volna, hogy minden kritikus meghallgassa.

Őszinte videójában Olivia arról beszélt, hogy milyen kritikákat kap, amikor különböző ruhákban posztol magáról fotókat. Megosztotta, hogy általában az emberek dühösek lesznek, ha egy magabiztos, kövér lányt látnak. Olivia azt tanácsolta minden gömbölyded nőnek, hogy hagyja, hogy az emberek dühösek legyenek, és azt érezzenek, amit akarnak. Arra buzdította a plus size nőket, hogy ne törődjenek a kritikusokkal, és koncentráljanak arra, hogy a rossz önmaguk legyenek.

Válaszul sok felhasználó dicsérte Oliviát, amiért bízik az alakjában és a megjelenésében. Néhány rajongó még „istennőnek” is nevezte őt.

A plus size nőnek megvan a saját hozzáállása a társadalmi véleményekhez és a szépségnormákhoz.

A videóban, amelyben Olivia minden gyűlölködőnek címzett, egy világos rózsaszín ruhát viselt, bonyolult nyakkivágással és aszimmetrikus szegéllyel, hogy büszkélkedhessen a lábaival. A nő a világos ruhát nagy karika fülbevalóval, egy finom medálos nyaklánccal és magassarkúval párosította. A videó „Baddies Wear Pink” feliratával Olivia visszavágott a kritikusoknak, és hozzátette, hogy abszolút imádja a ruhát, amit viselt, és imádja, ahogyan kinéz.

Nem ez az egyetlen poszt, amely megmutatja Olivia határozott álláspontját a gömbölyded nőkkel kapcsolatban. Egyik Instagram-posztjában fürdőruhában mutatta meg az alakját, és a képaláírás sokakat arra késztetett, hogy megtapsolják őt a gondolataiért. Azt írta: „Nincs is annál felszabadítóbb, mint bikinit viselni, amikor az egész világ megszégyenít téged emiatt.”

Itt pedig egy másik motiváló cikk arról az 5+ okról, amiért a gömbölyded nők ellenállhatatlanok a férfiak számára.

betöltés...