Jennifer Lopez merész mellvértje vitát vált ki

Az egyik leghíresebb celebpár, Jennifer Lopez és Ben Affleck – alias „Bennifer” – az Elle 2023 Women in Hollywood rendezvényén keltett feltűnést, és ezúttal nem a nyilvánvaló vitáik miatt. JLo ruhája vitát váltott ki, és sok rajongó kritizálta őt anélkül, hogy valójában tudta volna, mit is szimbolizál a merész darab.

Jennifer Lopez egy különleges, csillogó ezüst-kék mellvértet viselt, amelyet Grace Ling, egy szingapúri művész készített, aki a divatot és a 3D-s technológiát ötvözi, hogy fenntartható terveket készítsen. A darabot úgy készítették, hogy Lopez mellkasára, vállára és felsőtestére illeszkedjen, elölről mutatva tónusos hasizmait, hátul pedig teljesen nyitott. Lopez egy szűk, hosszú, fekete szoknyával párosította, amely kiemelte klasszikus homokóra alakját.

A szemet gyönyörködtető mellvért trendet számos híresség, például Zendaya, Rihanna és még sokan mások is felkarolták (képek alább), ami egyesek szerint erőteljes szimbólumnak számít a vörös szőnyegen. Ez a stílus nemcsak a dekoltázsnak nyújt fedést, hanem a kecses nőiesség és az erő modern értelmezését is megtestesíti.

Embed from Getty Images

JLo ezután átvette ötödik Elle Icon díját, és hangsúlyozta: „Az összes dolog közül, amire kislányként gondoltam, ha felnövök, az utolsó dolog a listámon az ikon volt.”

Lopez megragadta az alkalmat, hogy beszéljen a határok áttöréséről és a nők erősségeinek ünnepléséről Hollywoodban, és megosztotta: „Azok a dolgok, amelyekért a nőket általában kritizálják, mint például hogy meggondoljuk magunkat, olyan dolgok, mint az érzelmek, és hogy egyszerre több különböző helyen van a figyelmünk, valójában a szuperképességeink és a lényege annak, hogy kik vagyunk. Ezt jelenti valójában nőnek lenni.”

Annak ellenére, hogy Lopez után egész este a fejek forogtak, néhányan kritizálni kezdték a ruhaválasztását. A trollok azt kifogásolták, hogy egy feltárulkozó felsőt választott, és ragaszkodtak hozzá: „Vegyél fel valami ruhát!!!! Az ötvenes éveidben jársz”, míg mások egy autó motorháztetőjéhez hasonlították az öltözékét. Mindazonáltal, ha valaki olyan ragyogást sugároz, mint JLo, mindig lesznek olyanok, akik szívesen hangot adnak negatív véleményüknek, még akkor is, ha ez nem az ő dolguk.

betöltés...