"Magamat hibáztatom": Egy énekes felvállalja új külsejét, miután testének nagy részét áramütés érte

Ismerd meg Axel Schylströmöt, a 30 éves énekest, akinek élete fiatalon drámai fordulatot vett. Amikor 19 éves volt, 16 000 voltos áramütést kapott, aminek következtében testének 70\%-át borító, kiterjedt égési sérülésekkel kellett szembenéznie. Mára megtanulta elfogadni új külsejét, de ez egy rögös út volt.

A baleset, amely megváltoztatta az életét.

Axel balesete egy különösen rossz élményből fakadt, amikor „metró szörfözött”. 19 évesen villanyvezetékkel érintkezett, ami hatalmas áramütéshez vezetett, ami a teste nagy részét és az arca felét megégette. Elárulja: „Magamat hibáztatom a történtekért, de nem gyűlölöm magam”.

Tudta, hogy soha többé nem fog ugyanúgy kinézni.

A baleset miatt a túlélésért kellett harcolnia, és a felépülés kemény volt. Felidézte, hogy égési sérültként az első hónapban az volt az egyetlen célja, hogy túlélje. De a legnehezebb az volt, amikor rájött, hogy soha többé nem fog ugyanúgy kinézni.

Zenei karrierjének virágzása

Ennek ellenére nem veszett el minden. Kórházi felépülése alatt Axel a zenében talált vigaszt, ami arra inspirálta, hogy részt vegyen az American Idol svéd változatában. Álma valósággá vált, amikor negyedik helyezést ért el a műsorban.

Miután befejezte valóságshow-útját, Axel egy újdonsült „bármit megtehetek” érzést érzett. Elmélázott a mély szégyenérzetről, amellyel a televíziós debütálása előtt küzdött – egy olyan időszakról, amikor inkább bent maradt a házban és kerülte a tükröket. De aztán színpadra lépett, és milliók tekintete szegeződött rá.

Most az a küldetése, hogy másokat is inspiráljon.

Ma már a zenei karrierje mellett motivációs előadóként is tevékenykedik, és célja az, hogy az égési sérüléseket túlélő társainak erőt adjon. Üzenete kristálytiszta, miután felfedezte az önszeretetet: „A szépség az, hogy szereted magad.”

„Szerintem nem igazán számít, hogyan nézel ki. Ez arról szól, hogy hogyan nézel magadra. Nem baj, ha más vagy” – osztja meg bölcsességét.

Még mindig rengeteg olyan ember van, mint Axel, akik büszkén vállalják egyediségüket, és mindannyiunk számára inspirációként szolgálnak.

betöltés...