A királyi család meleg karácsonyi fotót posztolt, de az embereket összezavarta egy részlet

Vilmos herceg és Kate Middleton, akik a Cambridge hercege és hercegnéje címet viselik, bemutatták a 2023-as hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjukat. A sasszemű királyi megfigyelők azonban kiszúrtak egy fontos részletet, amely vitát váltott ki arról, hogy a fotót nem photoshoppolták-e.

A 41 éves Cambridge hercege és hercegnéje leleplezte éves karácsonyi üdvözlőlapját. Az új fotón a pár három gyermekük – a 10 éves György herceg, a 8 éves Sarolta hercegnő és az 5 éves Lajos herceg – mellett pózol.

Az öttagú család egyforma, gombos galléros ingben látható. Katalin és Sarolta farmerben, míg Vilmos, György és Lajos sötét nadrágban (Lajos rövidnadrágot választott!). Sarolta és öccse, Lajos szintén egyforma vászoncipőt viselnek. Vilmos és Kate átkarolják fiaikat, míg Sarolta egy széken ülve foglalja el a központi helyet.

Lajos volt azonban az, aki jelentős figyelmet keltett – pontosabban a keze. A fotón a kisfiú keze a szék karfáján pihen, de úgy tűnik, hogy a középső ujja nem látszik. Ez vitát váltott ki az interneten arról, hogy mi történhetett az ujjával, és hogy a képet nem szerkesztették-e meg.

Az egyik felhasználó így kommentálta: „Nem vagyok rajongója ennek a fotónak, nézd meg Lajost és a bal kezét, mi van vele, úgy néz ki, mintha photoshoppolták volna.”

Egy másik személy hozzátette: „Lajos hercegnek hiányzik az egyik ujja? Mi a fene folyik itt?”

Ezzel szemben néhányan nem értettek egyet, és azt állították, hogy a „hiányzó ujj” egyszerűen annak köszönhető, ahogyan Lajos a széket fogja.

Más királyi rajongók arra is felhívták a figyelmet, hogy a fotó előterében álló Sarolta hercegnő mintha cipőfűző nélkül lenne.

Az egyik rajongó megkérdezte: „Miért vették el Sarolta és Lajos cipőfűzőjét?”.

Még valaki hozzátette: „Az apám üzent a csoportos csevegésünkre, hogy érdeklődjön, miért vették el Sarolta hercegnő cipőfűzőjét”.

Bár kicsit nehezebb észrevenni, mivel Sarolta mögött áll, úgy tűnik, Lajos hercegnek is hiányzik a cipőfűzője, így talán csak egy különleges cipőről van szó.

Karácsony közeledtével Kate és Vilmos gyerekei valószínűleg nem csatlakoznak hozzájuk az ünnepi vacsoránál. Voltak olyan hírek, amelyek szerint Vilmos herceg és Kate Middleton gyermekei nem ülhetnek a szüleikhez az asztalhoz az ünnepek és a hivatalos vacsorák alatt, így karácsonykor sem.

betöltés...