Hozzámentem a mostohatestvéremhez, és a kritikusok nem fognak megbánásra késztetni

Matilda és Samuli Eriksson, mostohatestvérek, akiket a szüleik szerelme hozott össze, kezdetben nem találtak egymásra, de később vonzódtak egymáshoz. Annak ellenére, hogy a párnak szembe kellett néznie a társadalmi ítélkezéssel és az online emberek negatív megjegyzéseivel, végül összeházasodtak, és elgondolkodtak a nem mindennapi útjukon.

Mostohatestvérekből szerelmesek

Online szenzációvá vált egy nő szerelmi története, aki megosztotta, milyen különleges körülmények vezettek ahhoz, hogy megismerje és feleségül menjen a férjéhez. Matilda Eriksson elárulta, hogy váratlan útja a szerelemhez akkor kezdődött, amikor édesanyja és férje 2019-ben összekötötte az életét, így Samuli mostohatestvére lett. A pár egy tévéműsorban elárulta, hogy kapcsolatuk nem éppen barátságos dinamikával kezdődött, Matilda „idegesítőnek” találta Samulit.

Hároméves barátságuk azonban 2021-ben romantikus fordulatot vett, amikor Samuli csókot kezdeményezett. Az átmenet a randizás felé gyors volt, és Samuli hamarosan össze is költözött vele. Matilda bevallotta, hogy a kezdeti könnyedség és a természetes kapcsolat ellenére zavarban érezte magát, és aggódott a társadalmi megítélés miatt.

Nem volt könnyű út.

Matilda megosztotta kezdeti fenntartásait, mondván, hogy szerinte ez nem helyes, és furcsán érezte magát a helyzetben. Ugyanakkor Samuli számára ez furcsa, helytelen és szórakoztató volt. Annak ellenére, hogy megpróbálták elnyomni az érzelmeiket, nem tudták letagadni a növekvő köteléket, és végül felfedték az érzéseiket a családjuk előtt.

Barátai megkérdőjelezték kapcsolatuk erkölcsösségét. Matilda azonban további útmutatást keresve bízott édesanyjában, aki arra biztatta, hogy kövesse a szívét. Szokatlan szerelmi történetüket felvállalva a törvényes testvérek összeköltöztek.

De nem akarták feladni.

Samuli megnyugtatta Matildát, hogy nem kell aggódnia a kritikusok miatt. Egymás iránti elkötelezettségük egy közös lánykéréssel szilárdult meg a táncparketten, ami a házasságkötési döntésben csúcsosodott ki.

A pár kíváncsi volt helyzetük jogi vonatkozásaira, ezért alapos kutatást végzett, és kezdetben elavult, jogi korlátozásokra utaló információkkal találkozott. Egy joghallgató barátjuk segítségével azonban megbizonyosodtak arról, hogy mostohatestvérekként történő házasságkötésüknek nincs jogi akadálya.

2022 júliusában Matilda és Samuli jogilag is összekötötte az életkor és az életvitelszerű tartózkodás kritériumainak megfelelve az Egyesült Királyságban. Matilda édesanyja és mostohaapja támogatását fejezte ki, az uniót tökéletes párnak tekintve, amely a sajátjukra emlékeztet. Matilda még azt is humorosnak találta, hogy ugyanazt a vezetéknevet viseli, mint az édesanyja.

Az internetes kritikák csak úgy záporoznak.

A közösségi médiában, különösen a TikTok-on, ahol megosztják szerelmi történetüket, kritikával és negatívumokkal találkoznak. Néhány kommentben rosszallásukat fejezik ki, olyan kifejezéseket használva, mint „egyenesen a börtönbe” és „furcsa”. A pár továbbra is kemény marad, Matilda hangsúlyozza, hogy helyzetük különbözik a vér szerinti testvérekétől, és nem szabad tabunak tekinteni.

Barátok és követők elvesztése ellenére, a pár rájött, hogy mély kapcsolatuk másokkal is rezonál. A legtöbb válasz a szerelmüket ünnepli, sokan egyedi és szívmelengető történetnek tartják. A pár TikTok-on elmesélt útja több ezer pozitív reakciót generált, megerősítve azt a hitet, hogy az igaz szerelem nem ismer határokat. A pár izgatottan várja a közös jövőjüket, és rugalmassággal és örömmel vállalja a nem szokványos szerelmi történetet.

betöltés...