Meghan Markle barátai többé nem hallgatnak, és lerántják a leplet Harry herceg feleségéről

A People magazinnak adott interjúban, Meghan Markle barátai elárulják, hogy ki is valójában a brit királyi család 37 éves, amerikai üdvöskéje, aki idén tavasszal világra hozza a legújabb királyi babát.

Ugyan nem akarták felfedni személyazonosságukat, de állításuk szerint csak az igazat mondták barátnőjükről, mindezt azért tartva fontosnak, mert miután nyilvánosságra került, hogy komoly a dolog közte, és Harry herceg között, a médiában számos alaptalan pletyka és támadás jelent meg Meghan-nal kapcsolatban.

“Mindannyian voltunk nála, egy kisméretű, de otthonos, kedves lakásban élt, ahol minden nap főzött. Mivel odakint esett az eső, a kutyusok sáros lábbal jöttek be a házba, de Meghan fogta magát, és feltörölte utánuk a padlót. És azóta sem változott semmit, imádja az állatokat, a barátait, főzni is szeret, mikor vendégeket fogad” – nyilatkozták a barátnők.

A családja, főként az édesapja körül kialakult botrányokkal kapcsolatban megjegyzik, hogy ennek az ügynek egy vesztese van, és az maga Meghan.

“Nem ő volt az, aki megszakította a kapcsolatot édesapjával, hanem a férfi nem volt jelen a lánya életében. Bármikor felhívhatta volna őt, de nem tette” – mondták a hercegnő barátai.

Az egyik barátnője megjegyezte azt is, hogy Meghan mennyire odavan a gyerekeiért.

“Naponta beszélünk egymással, és az első kérdése az, hogy hogy vannak a gyermekek, és mikor személyesen találkozik velük, letérdel hozzájuk, átöleli őket, látszik rajta, hogy odavan értük” – mesélte a barátnő.

betöltés...