Ezt a módszert használják a férfiak, ha le akarnak rázni magukról egy nőt!

Leleplezzük a pasikat! Ezt a módszert használják a férfiak, ha le akarnak rázni egy nőt!

Találkozol egy pasival, aki bejön neked, és aki kedves, előzékeny, intelligens, jóképű, humoros. Mindent megad neked, pár hétig, hónapig a tenyerén hordoz, majd egyszer csak valami történik. Az álompasi már nem figyel annyira rád, egyre kevesebb időt tölt veled, majd egyszerűen eltűnik. Te meg ott maradsz számtalan kérdéssel.

Miért? Hogyan? Miért történik ez velem?

Ennek a magatartásnak, vagy megnyilvánulásnak egy angol eredetű meghatározása is van, ami nem más, mint a ghosting, ami a ghost, azaz szellem szóból ered, ami így arra utal, hogy a pár egyik tagja (leginkább a férfiak) egy idő után eltűnik, és csak a “szelleme” marad hátra.

A ghosting nem más mint egy kifogás, amely mögé elbújhat a pár egyik tagja, hogy szakíthasson.

Lássunk most példát erre a viselkedéstípusra!

Megismerkedsz egy szuper jó pasival, aki elhív kávézni, sétálni a városba. Remekül megértitek egymást, a kommunikáció, a harmónia, a kémia tökéletes köztetek. Lassan, de biztosan szerelmes leszel belé, és úgy érzed, ő is szeret.

Azonban egy nap, hirtelen megváltozik minden, de ha jobban belegondolsz, akkor a változásnak voltak előjelei. Ritkulni kezdenek a találkák, a beszélgetések, az üzenetek. Természetesen észleled, hogy nincs minden rendben, de nem szeretnél paranoiássá válni, megpróbálsz nyugodt maradni, de magadban azért keresni kezded a hibákat.

Pár nap után veszed a bátorságot és ráírsz, hogy mi van vele, nem-e történt valami baj. A pasi válaszol, hogy minden rendben van, csak az elmúlt időszakban túl elfoglalt volt. Úgy érzed, hogy egyrészt igaza lehet, de másrészt felmerül benned a kétely, miszerint máskor is sokat dolgozott, mégis szakított időt rád.

Pár hétig még tart ez az állapot, amely idő alatt eléggé sok stressz, idegesség érhet. Majd egy nap többé nem válaszol a hívásaidra, az üzeneteidre, egyszerűen teljesen elérhetetlenné válik, és eltűnik. Az lesz az érzésed, hogy mindvégig egy szellemmel randiztál, és az egész csak álom volt.

Ilyen esetben a lelked sokkal nagyobb sérülést szenved, mint egy hagyományos szakítás esetén, amikor egy hús-vér ember mondja ki, hogy vége. De nagyon fontos az, hogy felismerd: ez nem te hibád. Egy ilyen típusú pasival hozott össze a sors, amiből tanulnod kellett, meg kellett tapasztalnod, hogy mit jelent a csalódás, a szenvedés, de ettől a lelked erősebbé válik, és ha furán hangzik is, lehet ennek köszönhetően válsz később sikeres emberré.

betöltés...