Hihetetlen, hogy még az orosz Popeye is megházasodik! Menyasszonya elképesztően néz ki!

Ki hitte volna?

Biztos sokan hallottatok már az orosz fiúról, aki eszméletlenül nagy bicepszeket akart, de úgy gondolta, hogy nem várja ki, míg az edzőtermi edzések megteszik a hatását, így mindenféle szerek segítségével növelte izmai keresztmetszetét. Bár az orvosok mondták neki, hogy súlyos következményei lesznek, de rá se rántott.

Ma a huszonegy éves Kirill Tereshin-t mindenki ismeri, aki egy kicsit is jártas a közösségi médiában, a minap megosztott egy képet, amin bemutatja, ki is szíve választottja, akit hamarosan el is vesz feleségül. A lányt Olesya Malibu-nak hívják.

Az orosz “testépítő” és kedvese, elmentek menyasszonyi ruhát próbálni, a jövő hónapban megrendezésre kerülő esküvőjükre. A lány, Olesya már izgatottan várja, hogy oltár elé vonulhassanak.

Vannak, akik azzal vádolják, a párt, hogy csak azért házasodnak össze, hogy még jobban felhívják magukra és nem mindennapi életükre az emberek figyelmét.

Krill, a közelmúltban kiadott egy zenei videót, tavaly fejezett be egy címlapfotózást, ami bemutatta bicepszeit, amelyek 60 cm átmérővel rendelkeznek, mert egy bizonyos szert fecskendezett bele karajaiba.

Orvosai figyelmeztették, hogy ez az eljárás, idegkárosodást, stroke-okot, fekélyeket és kegyetlen fájdalmakat eredményezhet. Az eredménnyel még mindig nincs teljesen megelégedve, és megkérdezte közösségi oldalán követőitől, hogy növelje-e még 10 cm-rel a bicepszét.

Nyilvánvaló, hogy emberünk nem csak hatalmas bicepszeket akar, hanem konkrétan nevetségessé akar válni az interneten.

Majd nemsokára más őrültséggel állt elő, ahol a vádlijait akarta kicsit átszabatni. Orvosai ebbe belementek, de csak azzal a feltétellel, ha végre abbahagyja a szinol szer folyamatos fecskendezését.

betöltés...