Kidobták az edzőteremből a lányt, mert így nézett ki

Szomorú, hogy ilyen megtörténhet.

Edzeni szeretett volna

Az amerikai Jenna Vecchio egy teljesen hétköznapi lány, aki sok más nőhöz hasonlóan elégedetlen volt a testével. Úgy döntött, összeszedi az összes motivációját, és elmegy edzeni. Ám arra, ami ott történt, még ő sem számított.

Kidobták

A fiatal lány csak edzeni szeretett volna, ám még mielőtt elkezdte volna a tornát, egy ott dolgozó nő kizavarta őt. Az indoka egészen elképesztő volt, az alkalmazott szerint ugyanis Jennának túl nagy keblei vannak ahhoz, hogy ott edzzen.

A mélyen megsértett lány ezután a vezetőséghez fordult, ám ahelyett, hogy azok mellette álltak volna, elképesztő magyarázattal indokolták az esetet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

Ezért tették

A vezetőség szerint Jenna súlyosan megszegte a szabályokat, és úgy gondolják, nem volt megfelelő az öltözködése az ott sportoláshoz. A lány egyébként hosszú szürke edzőnadrágot és sportfelsőt viselt, ám az alkalmazottak szerint elvonta volna a többi vendég figyelmét.

Jenna azóta már edzőtermet váltott, de felháborítónak tartja, hogy amiatt tették ki a helyről, mert a testéhez képest túl nagyok a keblei.

betöltés...