Ez az 5 csillagjegy lesz 2019-ben a legszerencsésebb!

2019 a szeretetről, a szerelemről, az odafigyelésről fog szólni. Különösen 5 csillagjegy számára lesz élvezetes a következő év, köszönhetően a Szaturnusz és Jupiter bolygók hatásának.

Bika

Egy hosszas, bizonytalan és előnytelen periódus után végre fellélegezhetsz, mert 2019-ben minden téren remekül fognak alakulni a dolgaid. A párkapcsolatodban boldog, békés, szenvedélyes időszak következik. A Jupiter elhozza számodra a nyugodtságot, a békét, barátságot, az intimitást, a meghitt, romantikus pillanatokat. 2019 remek időszak arra nézve, hogy fontos döntéseket hozhass meg.

Oroszlán

Remek időszak veszi kezdetét a te életedben is. 2019 a fényről, a boldogságról, a pozitív energiákról, a barátságról, na és a szerelemről fog szólni. A Szaturnusz jó hatással lesz rád az új esztendőben, ahogy a Nyilas jegyén áthaladó Jupiter is, mivel felerősíti a szenvedélyt, a romantika energiáit, és jókedvet, sikert hoz.

Ikrek

A Jupiternek köszönhetően te is jó hírekre számíthatsz, hiszen 2019-ben minden remekül fog alakulni a szerelmi életedben. Kevesebb stresszhatás, aggódás, szorongás fog érni 2019-ben. Tudni fogod, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben, mire vágysz a párkapcsolatodban, és ennek a céltudatosságnak hála, sikereket érhetsz el.

Halak

A Szaturnusznak hála remek évre számíthatsz 2019-ben, legalábbis ami a szerelmi életedet illeti. Lazább, nyugodtabb leszel a következő év során, jobban fogsz bízni az emberekben, több időt fogsz tölteni a családoddal, mert ha velük vagy, szeretve érzed magad. Légy mindig őszinte, így nagy baj nem érhet.

Rák

A Jupiter és a Szaturnusz is pozitív energiákkal tölt fel, amelyek hozzájárulnak a párkapcsolatod egyensúlyához, a szerelem lángjának megőrzéséhez, a szenvedély fokozásához. 2019-ben sok boldog pillanatra számíthatsz, megtelik a szíved, lelked szeretettel, elégedettséggel.

betöltés...