8 fontos különbség a szingliség és egy párkapcsolat között!

Egyedülállónak lenni néha jó, és néha rossz. Sok párkapcsolatban élő ember úgy gondolja, hogy milyen jó a szingliknek. Szabadok, azt csinálnak amit akarnak és nem kell semmiről beszámolni másoknak. De ott a másik oldal. A szinglik élete sem könnyű. Az ember társas lény. Tehát egyedül jó egy rövid ideig, de aztán mindenki vágyik egy társra. Általában ők egy társaságban sem tudnak szabadok lenni. Hisz a körülöttük lévő emberektől mást nem látnak csak, hogy de jó szerelmesnek lenni vagy, hogy de jó ha van melletted valaki… Amikor már évek óta senkid sincs, elkönyveled magadnak, hogy nincs szerencséd a szerelemben. Ezalatt néhány barátod/barátnőd, már a harmadik lányt/fiút fogyasztja el egy év alatt. Igen ez elég kellemetlen lehet, főleg ha megkérnek, hogy menj el velük szórakozni, ilyenkor a gyertyatartó szerep ugrik be, ami annyira nem túl kecsegtető titulus így lemondod a dolgot.

Mi a különbség a szinglilét és egy kapcsolat között?!

Kétségtelen, hogy sokkal több időt töltünk a tökéletes megjelenésre, amikor egyedül vagyunk. Ha már házas vagy, akkor nem foglalkozol a sminkkel.. Valakinek úgy is te vagy a legszebb.

Sokan, akik kapcsolatba lépnek valakivel, elfelejtik, hogy vannak barátai. Ebből általában az lesz, hogy összevesztek mert megy a “féltékenység”. Muszáj megtalálni a közös pontot.

Irónia tán? Amikor egyedül vagy…senkinek sem kellesz. De abban a pillanatban, ahogy lesz valakid…hirtelen másik 4 ajtó is kitárul előtted. Ez az élettel jár. Murphy törvénye.

Ha egyedül vagy, akkor minden pénzedet magadra költheted. Ha van valakid, akkor már megoszlik ez az összeg. Vacsorák két főre, ajándékok stb…

Bizonyos dolgokat képesek vagyunk elengedni, ha szingliként élünk. Gondoljunk csak a testszőrre. Az ilyen dolgok úgysem számítanak otthon ….egyedül.

Hirtelen megugranak a telefonszámlák. Ez természetes dolog, hogy sokat csacsogunk telefonon is az újdonsült párunkkal.

A stressz sokféleképpen jelenhet meg az életünkben. Pár extra kiló…. pár hajszállal kevesebb.

Ami a tiéd az az enyém is?! A másik telefonjába való kukucskálás egy gyakori dolog. Vannak, akik nem szeretik.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

betöltés...