A Vízöntőre nagy csalódás, a Rákra álmok valóra válása, a Bikára változások, a Szűzre gazdagság vár… Neked mit hoz 2019?

Minden év új reményekkel, nagy elhatározással indul, mindig kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő. Ha szeretnéd tudni, hogy mit tartogat számodra a 2019-es év, most a csillagok állásából minden kiderül.

Kos

Kissé nehéz volt számodra a 2018-as év, de szerencsére eléggé eltökélt és kitartó vagy ahhoz, hogy véghez vidd a terveidet. A 2019-es év sikerekben, és örömökben gazdag lesz, minden elképzelésed sikerülni fog.

Bika

Változásokra számíthatsz az új évben, de persze kezdetben nem lelkesedsz túlságosan az újdonságokért. Próbálj meg egy kicsit változtatni a szemléleteden, és akkor jobban fogod értékelni a körülötted levőket. Sok lehetőséget fogsz kapni, nagyon eredményes lesz számodra ez az év.

Ikrek

Kicsit összpontosíts jobban a gyengeségeidre, fogadd el őket, és próbálj okosan felhasználni őket a céljaid elérése érdekében. Nagyon intuitív leszel ebben az évben, ennek a pozitív hozadékát leginkább a szeretteid fogják érezni.

Rák

A 2019-es évben a nagy álmaid fognak valóra válik, könnyebbé válik az életed, és már a napi rutin sem borít ki annyira. Lehetséges, hogy új munkahely, új kapcsolat, vagy egy új otthon lesz az életed része az új évben. Nagyon megváltozhat az életed, ha te is úgy akarod.

Oroszlán

Vállald a felelősséget, és ne riadj vissza a kockázatoktól. Új esélyek várnak rád, add át magad az események hullámzásának. Maximális energiával fogj neki az új dolgoknak, és akkor sikeres leszel.

Szűz

Sokat fogsz fejlődni az új évben, számos lehetőséged lesz arra, hogy szellemileg és anyagilag is gazdagodj. Ne kapkodj, ne rohanj, próbálj egy kicsit mérlegelni, hogy mi az, amire igazán szükséged van az életben.

Mérleg

Meg fogsz ismerkedni valakivel, akivel igen jól megértitek majd egymást. Nagyon szükséged volt erre a kis változásra, végre kiegyensúlyozottabb, és harmonikusabb leszel. Ha az érzelmi életed kiegyensúlyozott lesz, akkor más területeken is sikerekre számíthatsz.

Skorpió

Párkapcsolati téren nagyon óvatos kell legyél a 2019-es évben, hiszen még, ha eddig azt is gondoltad, hogy minden rendben van, most kisebb meglepetésekre számíthatsz. Mondjuk, ami azt illeti, te sem vagy a hűség példaképe. Egy egzotikus utazás is vár rád ebben az évben, ahol végre kikapcsolódhatsz.

betöltés...