A kisfiú röntgenfelvételei sokkolták a világot! A szülők most mindenkit figyelmeztetni akarnak

betöltés...

Sajnos nem minden szülőben tudatosul az, hogy ha gyerekük születik, a figyelmüket az ezerszeresére kell fokozniuk! Sokan csak akkor ébrednek rá erre, amikor már késő. A balesetek ugyanis villámgyorsan bekövetkeznek, sajnálatos módon pedig nem mindegyik merül ki egy apró kis sérülésben…

A gyerekek imádnak az ágyban ugrálni! Bármennyire is tiltod, fegyelmezed őket, úgyis kijátsszák a figyelmedet, és mire észreveszed, már javában ugrálnak.

E kedvenc szórakozás azonban pokoli veszélyeket rejteget. Minden egyes sarok, éles tárgy komoly kárt tehet a gyerek testi épségében, a klipbeli szülőket pedig a legdurvább eset ébresztette rá a kegyetlen valóságra.

Chen Chen, a kisfiúk, kedvére ugrált az ágyban, de egy rossz landolás közepette elvesztette az egyensúlyát, és a padlóra zuhant. Senkinek sem tűnt fel, hogy a konnektor mellett heverő csatlakozó villái életveszélyesek lehetnek… A gyerek fejjel esett bele a kiálló fémrúdakba…

Az orvosokat valósággal sokkolta az eset. Chen Chen röntgenfelvételei bebizonyították, az éles villák a fiú agyvelejét is megsértették, ezért azonnal műtétet rendeltek el nála. A kockázat, hogy a fémrúdak eltávolítása még nagyobb kárt tesz Chen Chen agyában, óriási volt, de nem volt más választás, alá kellett vetni őt a beavatkozásnak.

Három órás kimerítő műtét után az orvosok végre jó hírt tudtak közölni a szülőkkel. A sebet sikerült lezárni, és idővel talán nyoma sem marad a balesetnek. Ezt viszont csakis a későbbi tesztek eredményei tudják megerősíteni.

https://rumble.com/v3nodd-2-year-old-falls-out-of-bed-and-gets-an-electrical-plug-stuck-in-his-head.html

betöltés...