Ezzel a cuki becenévvel kényezteti Sarolta hercegnőt Katalin hercegné

A brit királyi családban minden egyes lépés és cselekedet szigorú szabályok szerint történik, ennek dacára a Cambridge-i hercegi pár mégis megtalálja a módját, hogy átlagos szülő módjára, higgadtan és nyomásmentesen nevelgesse a gyerekeit.

Katalin többször is azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné, ha a három gyerekének normális gyerekkora lenne, éppen ezért a nyilvánosság előtt is nyíltan becézgeti, kényezteti a csemetéit.

Így történt, hogy megtudtuk, a kis Sarolta hercegnőt például hogyan szólítgatja az édesanyja. És meg kell mondanunk, ennél aranyosabb és kedvesebb becenevet mi sem találhattunk volna, amennyiben Katalin helyében lettünk volna!

Egy nyilvános eseményen történt, pontosabban a karácsonyi nagy bevásárláskor, hogy Cambridge hercegnéje ezzel a bájos kis szóval beszélt Saroltához. A gesztus pedig, ami a becézést követte, a lehető legszívmelengetőbb, mellyel egy anya a gyermekét szeretgetheti – számoltak be a jelenlévők.

A kis hercegnő lehuppant a földre, mire Katalin így szólt hozzá: „Kelj fel, babuci!”. Sarolta tehát egy baba/babuci („poppet”) – egy olyan becenév, ami nem épp egy ritkaság a Palota berkein belül. Ezt a szócskát, illetve annak variációit használja Vilmos herceg is, elég gyakran, a Katalinnal való beszélgetéseiben, és maga a hercegné is többször emlegeti, például amikor Györgyhöz szól, vagy épp a férjéhez intézi a szavait.

betöltés...