Előkerült az utolsó kép a The Prodigy frontemberéről – Megdöbbentő, mit csinált

A halála előtt készült

49 éves korában elhunyt Keith Flint – a The Prodigy frontembere öngyilkos lett.

Hétfőn hajnalban az otthonában találták rá holtan a legendás énekesre, az idegenkezűséget a rendőrség szinte azonnal ki is zárta. A zenekar Instagram-oldalán Liam Howlett tpedig kijelentette: Flint a hétvégén öngyilkos lett az otthonában. „Lefagytam, kibaszott dühös, zavarodott vagyok, és összetört a szívem … R.I.P testvér.” – írta zenésztársa.

via GIPHY

Most egy meglepő kép ad okot az újabb találgatásokra: néhány órával a halála előtt ugyanis egy nyilvános rendezvényen fényképezték le Keith Flintet.

Egy újságíró hozta nyilvánosságra a képet és a sztoriját!

Előkerült egy kép Keith Flintről – minden bizonnyal az utolsó fotó a The Prodigy frontemberéről. A The Prodigy frontembere gyakorlatilag csak órákkal a halála előtt egy futóversenyen vett részt, Flint a Chelmsford Park Run nevű versenyen indult és az öt kilométeres távot rekord idő alatt futotta. 21 perc 22 másodperc – soha nem ért gyorsabban a célba.

A képet egy újságíró, Rob Hadgraf hozta nyilvánosságra, ő maga is futott ezen a versenyen. “Szomorú hírek Keith Flintről – csak két nappal azután érkeztek, hogy nagyszerű formában és jó hanguatban a Chelmsford Park Run-on futott” – írta a képhez.

A rajongók most értetlenül állnak a történtek előtt. Vajon mi változhatott meg két nap alatt, ami miatt kedvencük eldobta magától az életet?

betöltés...