Emlékeztek még Huncutkára? Így néz ki a ma már kétgyermekes anyuka

Felismered?

A Huncutka című filmen generációk nőttek fel, a ksilányt alakító színésznő pedig fényes karriert futott be. Csak épp nem színészként:

Szinte nincs év, hogy ne láthatnánk a tévében Huncutka szívszorító történetét, nem csoda, hiszen nem mindennapi történet az övék. A kislány és édesapja hajléktalanként tengetik a mindennapjaikat és a mindennapi megélhetésükért bűnöznek.

Majd jön a nagy terv: az édesapa meglátja a lehetőséget, hogy lánya a legnagyobb anyagi biztonságban nőhessen fel. Hogy hogyan? Ezt azok kedvéért most nem áruljuk el, akik még ezek után nézik majd meg a filmet. Egy biztos, az 1991-ben forgatott film főszerepe világhírnevet hozott a hajfürtjeinek köszönhetően is különleges Alisan-nek.

Huncutka ma édesanya, és nem színésznőként csinált szép karriert!

Huncutka a filmet követpen is keresett színésznő lett, felnőttként pedig számos musicalben is megmutathatta magát. Ennek apropóján adott ki egy zenei albumot 2009-ben és énekesnőként kezdte építeni a karrierjét.

A nagy áttörtést a 2016-os esztendő hozta meg a számára: elindult a The Voice nevű tehetségkutatóban, ahol Christina Aguilera be is válogatta a csapatába. Alisan Porter pedig olyan teljesítményt nyújtott a műsorban, hogy végül meg is nyerte azt!

Amire azonban legalább ennyire büszke lehet: ma is gyönyörű nő, csak úgy, mint a gyermekei, a “kis Huncutkák”!

Az 1991-ben forgatott film világhírűvé tette a göndör kislányt: a történet szerint hajléktalanként, édesapjával próbál boldogulni az életben…

2016-ban indult a The Voice című műsorban, úgy, hogy előtte már hét éve az énekesi karrierjét építette. Sokan meglepődtek, mennyit változott a Huncutka óta.

via GIPHY

És a legnagyobb meglepetésére meg is nyerte a tehetségkutató 10. évadát!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sometimes huge things feel like nothing and nothing things feel huge. Remember that there is something to take from everything. All things are layers and parts of your divine journey. ☁️💕

Alisan Porter (@iam_alisanporter) által megosztott bejegyzés,

Hihetetlen, mennyit változott az elmúlt évtizedekben. A göndör fürtjei nélkül már nagyon ms a karaktere. De gyönyörű nő!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Third times a charm ❤️

Alisan Porter (@iam_alisanporter) által megosztott bejegyzés,

Hihetetlen csinos, pedig már kétgyermekes anyuka. Kíváncsi vagy a lurkóira? Meglepődsz majd…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feeling incredibly thankful for these turkeys. 🦃 🦃

Alisan Porter (@iam_alisanporter) által megosztott bejegyzés,

Íme Huncutka huncutkái. A hosszú haj stimmel, a hajszín és a göndör fürtök nem. De édesek!

betöltés...