Egy lány lefényképezte az üres utcát, másnap hírességé vált!

Ez a történet Reykjavíkban, Izland fővárosában, a karácsonyi szünet egyik estéjén történt. Michael John Kent úgy döntött, hogy megkéri barátnője kezét egy elhagyatott utcán, a gyönyörű havazás alatt.

Ezt a romantikus pillanatot egy lány véletlenül lencsevégre kapta. Megígérte, hogy a fényképet elküldi a szerelmeseknek, ezért felírta Michael e-mail címét. De a nagy sietségben Michael rosszul mondta az e-mail címét, így olybá tűnt, hogy a fényképet sosem kapják meg…

De a fiatalember úgy döntött, hogy nem adja fel a dolgot ilyen könnyen és remélte, hogy barátai segítenek neki. A következő üzenetet tette ki a Facebook üzenő falára:

“Kedves barátaim! Tegnap megértem Fiona kezét. Ezt a pillanatot egy járókelő véletlenül megörökítette, de sajnos annyira izgultam, hogy hibásan adtam meg neki az e-mail címemet.

Megértem, hogy nem sok esély van rá, hogy megtaláljuk ezt az idegent. De miért ne történhetne meg ez a csoda? Az alábbiakban egy fénykép található a helyről, ahol a fotót készítették. Nagyon boldog leszek, ha megkapjuk a lány fényképét!”

Amikor Michael ezt a bejegyzését közzétette az oldalán, valószínűleg el sem tudta képzelni azt a sebességet, ahogy ez az üzenet terjedt az interneten. Több ezren mutattak hajlandóságot, hogy segítsenek neki.

És a csoda megtörtént! Másnap meglátta egy ember a keresett fényképet, aki néhány órát csak úgy böngészett az Instagramon.

Kiderült, hogy az idegen lány egy profi fotós, aki feltette a fényképet az Instagramra és ezt írta alá:

„Hihetetlen este volt. kiléptem a bárból, ahol barátokkal együtt ültünk. Gyönyörű hóesés volt, és úgy döntöttem, megörökítem ezt a gyönyörű pillanatot. És akkor megpillantottam egy fiatal párt. A fiatalember letérdelt, hogy megkérje a lány kezét.

Egyedül voltak, aztán a leánykérés után megszólítottam őket, és felajánlottam, hogy elküldöm számukra a fényképet. A fiatalember leírta az e-mail címét a telefonomba. Vicces volt látni, hogy izgul a túláradó érzelmektől. Aztán megöleltük egymást és ment mindenki a maga útjára.

Ez a két ember nagyon megérintett engem! Mi más, ha nem ez jelenti azt, hogy jó időben a jó helyen lenni?!”

Michael azonnal kapcsolatba lépett a lánnyal, akitől meg is kapta a képet, méghozzá kiváló minőségben. Másnap pedig a jövendőbeli házastársak találkoztak a fotóssal, hogy köszönetet mondjanak neki.

Ez a történet a legfőbb bizonyíték arra, hogy az életben mindig van helye egy kis csodának!

betöltés...