Vele vigasztalódik – Ő segít Vajna Timinek feldolgozni Andy halálát

Vérlázító beszólásokat kap.

Gyász

Nincs nyugta Vajna Timinek férje halála óta. A filmügyi kormánybiztos vasárnapi halála óta szinte nem találja a helyét és az sem segít, hogy a részvétet kívánó kommentek mellett olyan gyűlöletáradat zúdul rá, amit nagyon nehezen tud csak feldolgozni. Azonban gyászában nincs egyedül: kiderült, ki az, aki vigasztalja őt.

Vígasz

“Senki sem állítja, hogy Andy makkegészséges volt. Igenis voltak problémái. Ő ennek ellenére nagyon fiatalos, aktív életet élt. Talán Timinek ezért sem jutott soha eszébe az, hogy ilyen hamar elveszítheti. A húga, Palácsik Lilla igyekszik mindenben mellette állni és támogatni, még akkor is, ha voltak dolgok, amiben nem ér­tettek egyet. Például abban, hogy Timi sohasem foglalkozott az elmúlással, igyekezett tudomást sem venni Andy koráról, holott harmincnyolc év volt közöttük” – mesélte a Borsnak a pár egyik közeli barátja.

Húga

“Andy feleségének testvére, Lilla és férje, Tamás is ott voltak a helyszínen. Az egész napjukat a lakásban töltötték, nem akarták, és nem is tudták felfogni, hogy elment, már nem jön vissza többé. Azt mondták, hogy akkor és ott érezték a jelenlétét, a lelkét, ami cseppet sem volt félelmetes. Sokkal inkább megnyugtató. Sok időt töltöttek együtt, aznap este is hivatalosak voltak a producerhez, de már túl késő volt – zárja a Borsnak megrendülve az ismerős, akinek egyelőre még nincs informá­ciója arról, mi­kor kerülhet sor a gyászszertar­tásra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

If u would like to take ❄️ pictures with my sister-> send her a dm -> @lillapalacsikphotography #winter #snow #moncler

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

betöltés...