Ennek a 4 csillagjegynek lesz igazán szerencsés a 2019-es éve. Te köztük vagy?

Már nagyon várod, hogy vége legyen a 2018-as évnek? Ha nem úgy sikerült ez az éved, ahogy elképzelted, jó, ha tudod, hogy minden új év, új reményeket tartogat.

Az alábbi 4 csillagjegy igazán szerencsés lesz a következő esztendőben!

Bika

A 2018-as év vége kissé zsúfolt számodra, úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Viszont a következő év számos meglepetéssel, pozitív energiával, és feltöltődéssel vár. Már az év elején beköszönt az életedbe a nyugalom, és ez a kiegyensúlyozott állapot nagyjából egész évben tartani fog. És persze az sem mellékes, hogy a nyugalmadat szakmai és pénzügyi sikerek koronázzák meg.

Skorpió

Sokan próbálják inkább távol tartani magukat tőled, mivel elsőre igen riasztó lehet a magabiztos és eltökélt személyiséged. Azonban pontosan a kitartásod, ambíciód és szenvedélyed lesz segítségedre abban, hogy a 2019-es évben sikeres legyél. Szakmai téren egy régi álmod fog valóra válni, a szerelmi életedben pedig végre úgy tűnik, hogy meg fogod találni az igazit, még, ha elsőre kicsit nehezen is nyitod meg a szíved.

Oroszlán

A 2019-es év számodra a nagy döntések időszaka lesz, és ehhez igen erős önkontrollra lesz szükséged. Ideje előkotorni azokat a problémákat, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél, és bátran megoldást keresni rájuk. Kezd a magad útját járni, ne mások élete után áhítozz. Az is megtörténhet, hogy szakmát váltasz, vagy új házat vásárolsz ebben az évben. Sikeres pillanatok várnak rád a 2019-es évben, viszont meg kell tanulj helyesen, és észszerűen dönteni.

Mérleg

Jó híreket fogsz kapni az egészségeddel kapcsolatban. Ha egy-két sütivel többet ettél meg az ünnepek alatt, ne aggódj, mert 2019-es év elején a plusz kilóktól is könnyen meg tudsz szabadulni. Elég sok próbatételt kell kiállnod az új évben, de ha nem veszed annyira komolyan a dolgokat, akkor minden sokkal könnyebben fog menni. A végén pedig hálás leszel, hiszen minden nehézségből sokat fogsz tanulni.

Pozitív változásra számíthatsz a szerelmi életedben, ha egyedülálló vagy, most megtalálod a nagy Ő-t, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor minden bizonnyal komolyabban elköteleződsz ebben az évben.

betöltés...