50 első randi a valóságban. Mindent elfelejtett ez a lány, szerelme viszont minden nap meghódítja

Azt hihetnénk, hogy csak a filmekben léteznek az alábbihoz hasonló történetek, pedig nem így van!
A 20 éves Jessica és a 25 éves Rich a munkahelyükön ismerkedtek meg és már hét hónapja jártak. Egy napon, amikor is munkába mentek, a vonaton hirtelen epilepsziás roham tört a lányra, akinél egyébként még 2011-ben diagnosztizálták a betegséget. Egyik pillanatról a másikra amnézia alakult ki nála. A tekintete üres lett és egyáltalán nem reagált a fiú szavaira, sőt, semmire és senkire sem emlékezett. Még a mellette ülő barátja is idegen lett számára.

Az orvosok azt mondták, hogy legalább hat hónapba, de elképzelhető, hogy évekbe is beletelik, amíg újra emlékezni kezd… ha egyáltalán emlékezni kezd.

Rich azonban nem bírt addig várni és újra ismerkedni kezdett a lánnyal, aki eleinte visszautasította őt. Ám a fiú nem adta fel és végül randizni kezdtek. Rich elvitte az összes olyan helyre, ahol korábban már jártak. Nem telt sok időbe és a lány újra szerelmes lett a fiúba.

Jessica elmondta, hogy habár az eset előtti első randira nem emlékszik, az azutánira már igen. Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy ők egymásnak lettek teremtve, mint az, hogy egy ilyen eset sem tudta elválasztani őket egymástól!

A sok segítségnek és szeretetnek köszönhetően Jessica már sokkal jobban van és bizonyos emlékei már visszatértek. Azonban az orvosok azt is elmondták, hogy 50 százalék esélye van annak, hogy a jövőben megismétlődik ez az eset.

betöltés...